Türk küfürle savaşır

Türk küfürle savaşır

‘Bir Türk dünyaya bedeldir’ konulu konferansta konuşan İsmet Özel, “Küfürle çatışmayı göze alan Müslüman’a biz Türk diyoruz. Bizi Türklükten nasıl uzaklaştırdıklarını görmemiz için, bizi İslam’dan nasıl uzaklaştırdıklarına bakmamız lazım” dedi.

İstiklal Marşı Derneği Konya Şubesi tarafından ‘Bir Türk dünyaya bedeldir’ konulu bir konferans düzenlendi. Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Yazar ve düşünür İsmet Özel konuşmacı olarak katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan İsmet Özel, “Türklük gerçekten mücerret bir şey, tecrit edilmiş bir şey. Irktan, medeniyetten tecrit edilmiştir. Küfürle çatışmayı göze alan Müslüman’a biz Türk diyoruz. Bizi Türklükten nasıl uzaklaştırdıklarını görmemiz için, bizi İslam’dan nasıl uzaklaştırdıklarına bakmamız lazım” dedi. Sözlerine ‘Bir Türk dünyaya bedeldir’ diyerek başlayan Özel, ‘Türk’ün İstiklal Marşında zikredilmediğini söyleyenlerin bulunduğunu fakat ‘Fışkırır ruhi mücerret gibi yerden naaşım’ ifadesinin Türk’ü anlatan bir ibare olduğunu ve bunun Türk’ten başkası olmadığını belirterek, “İstiklal Marşı’nda Türk’ün Türklüğünü yerine getirmesi durumunda ‘arşa değer belki başın’ diyor” şeklinde konuştu.

img_0762.jpg

MÜSLÜMANIN 3 EĞLENCESİ VARDIR

Ramazan ayı denilince ne anlaşılması gerektiğinin gayri Müslimler tarafından tanımlandığına işaret eden Özel, şöyle konuştu: “Ramazan’ın, tuttuğumuz orucun ne manaya geldiğini bilmiyoruz. Ramazan keyfinden bahseden kafirdir. Ramazan’ın keyfi çıkarılmaz. Ramazan eğlenceleri kafirlerin çıkardığı bir şeydir. Müslüman’ın üç eğlencesi vardır. Müslüman atını eğitirken, ok talimi yaparken ve helali ile oynaşırken eğlenir. Bundan başka Müslüman’ın eğlencesi olmaz. Biz neden oruç tutuyoruz? Başta, oruç tüm Müslümanlara farz. Tüm ümmet bir ay boyunca oruç tutuyor. Bu akıl alacak bir şey değil. Belirlenen vakitte bir şey yemiyor, içmiyor, helaline yaklaşmıyor. Bu bir züht gösterisidir. Bunun tefekküre dair bir şekli var mı asıl soru burada. Oruç tutarken tüm ümmet, ‘Bizi yaratan Allah’tır. Biz hayatta kaldıysak yediklerimizden, içtiklerimizden değil, Allah istediği içindir’ diyoruz. Bunu tüm dünyaya haykırıyoruz. İslam’da ibadetlerin hepsi küfre darbe vurmakla alakalıdır. Şimdi hahamlarla, papazlarla iftar ediyorlar. Bu dinden çıkmaktır.Fatiha suresini okuyorsak, Hıristiyan, Yahudi olmadığımız içindir. Ehl-i kitap sözü bir hakarettir."

img_0761.jpg

TÜRKLÜK TERCİH EDİLEN BİR ŞEYDİR

“Neden Türk bu kadar önemli?” diyen Özel, konuşmasına şöyle devam etti: “Türklük diğer kavimlerle bir değildir. Türklük, tercih edilen bir şeydir. Küfürle savaşmayı kabul etmektir. 1.Cihan harbiyle Türklük ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Kafirlere yurdumuzu kaptırmamak için seferberlik verdik. Fakat Çanakkale gibi başarılar olsa da buna muvaffak olamadık. Allah nasip etti İstiklal harbi verdik. Sakarya meydan muhaberesi verdik. Topraklarımızı yağmalanmaktan kurtardık. Biz iki kez dünya tarihini etkiledik. 1.’si bu toprakları dar-ul İslam kabul ederek, 2.’si ise İstiklal harbini vererek. Bu duaların sonunda oluşmuştur. Balkan harpleri Türk milleti üzerinde büyük bir yıkım yapmıştır. Türk milletinin başında kim olacak sorusunun cevabı ‘Türk milletini vatansız bırakmayacak’ olandır.”

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum