Türk-İş Konfederasyonu üyelerine indirim

Türk-İş Konfederasyonu üyelerine indirim

Ilgın Belediyesi ile Türk-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği iş birliğiyle "Ilgın Kaplıcaları Konaklama İndirimi" protokolü imzalandı.

Ilgın Belediyesi ile Türk-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği iş birliğiyle "Ilgın Kaplıcaları Konaklama İndirimi" protokolü imzalandı.

Ilgın Belediyesine ait Sahib Ata Termal Otel’de düzenlenen programda konuşan Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Kaplıcaları'nın tanıtımını yapmak için ilk defa 16 sendika ve 20 bin üye kapasitesine sahip bir konfederasyonla indirim protokolü imzalandığını söyledi.

Protokol gereği indirimli fiyatların konfederasyon üyelerine bugün itibarıyla geçerli olacağını ifade eden Karahan, şunları kaydetti:

"Bu tür çalışmalarla kaplıcamızı ve ilçemizi tüm dünyaya tanıtacağız. Ilgın Kaplıcaları dünyada suyu içilebilir kaplıcalar arasında yer almaktadır. Bu vesileyle Türk-İş Konfederasyonu üyesi kardeşlerime hayırlı olsun derken işçi kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Şifa bulacaklar ise Ilgın'a gelin diyorum."

İlk defa bir kaplıca ile indirim protokolü imzaladıklarını aktaran Türk-İş Konfederasyonu Konya İl Temsilcisi Abdulkadir Tamak  ise "İlk defa bir Kaplıca konaklamasında indirim uygulanması yönünde protokol imzalıyoruz. İndirimli fiyatlardan konfederasyonumuza bağlı Afyon, Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde illerine bağlı olan 16 sendika, 20 bin üyemiz faydalanacak. İşçi kardeşlerimiz bir yıl boyunca aileleriyle Ilgın Kaplıcaları'ndan protokol kapsamında indirimli yararlanacaklar. İnşallah bölgemize ve işçi kardeşlerimize hayırlı olur."

Konuşmanın ardından, Başkan Karahan ve  Tamak tarafından protokol imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.