Turan ailesinin mutlu günü

Turan ailesinin mutlu günü

Sarayönü Devlet Hastanesi Röntgen personeli ve Kızılay Derneği Başkan Yardımcısı Nihat Turan, geçtiğimiz günlerde oğlu Yasin’i evlendirdi.

Sebahat-Zeki Gül çiftinin kızı Cansu ile Selma-Nihat Turan çiftinin oğlu Yasin, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi. 27 Ocak 2018 Cumartesi günü gelin alma merasimi ile başlayan düğünde, erkek evinde oluşturulan konvoy Konya’da bulunan kız evinden dualar eşliğinde gelini çıkardı. Gelin alma merasiminin ardından Konya Grand Rose Düğün Salonu’na geçildi. Cansu ve Yasin çiftinin düğününe, ailelerin çok sayıda sevenleri ve yakınları katıldı.

Mutlu gecede çiftin nikahları kıyılırken, Cansu ve Yasin, iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü verdi. Düğün pastasının da kesildiği gecede, çiftler birbirinin elinden pastayı tattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde devam eden düğünde, davetlilerin uğurlanmasının ardından düğün sona erdi. Gül ve Turan ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Cansu ve Yasin’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.