Tunceli Üniversitesi Öğrencilerine Eğitim Gönüllüleri'nden Burs Desteği

Tunceli Üniversitesi Öğrencilerine Eğitim Gönüllüleri'nden Burs Desteği

Tunceli Üniversitesi öğretim görevlileri, Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği'nin maddi durumu kötü olan öğrencilerin eğitimini tamamlaması için başlatmış olduğu çalışmalara destek verecek.Uzun zamandan beri kamu kurumları ve esnafları...

Tunceli Üniversitesi öğretim görevlileri, Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği'nin maddi durumu kötü olan öğrencilerin eğitimini tamamlaması için başlatmış olduğu çalışmalara destek verecek.

Uzun zamandan beri kamu kurumları ve esnafları gezerek maddi zorluklar içerisinde eğitimlerini sürdüren öğrencilere yönelik burs yardımı sağlamak için çalışmalarını sürdüren Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Hasan Güyüldar ve yönetim kurulu üyeleri Tunceli Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Öztüfekçi Önal ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Boztuğ tarafından karşılanan Güyüldar ve beraberindekiler daha sonra öğretim elemanları ve çalışanlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği'nin amacını ve çalışmaları hakkında bilgi veren Hasan Güyüldar, üniversitesinin desteğini alarak maddi olanaksızlıklar içinde bulunan öğrencilere katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin esnaf, kamu çalışanları ve iş adamlarından aldığı destekle öğrencilere burs sağladığını belirten Güyüldar, Tunceli halkı için önemli bir yere sahip olan eğitim çalışmalarına sahip çıktıklarını ve herkesin de imkanları doğrultusunda bu çalışmalara destek olmasını istediklerini söyledi. Öğretim elemanları, asistan ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Boztuğ, öğrencilere yönelik yapılan böyle güzel ve anlamlı bir çalışmaya üniversite görevlileri ve çalışanları olarak maddi ve manevi anlamda her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Öğrencilerin eğitimlerini tamamlaması için başlatılan bu çalışmanın çok değerli olduğunu ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Öztüfekçi Önal, maddi imkanları yetersiz öğrencilere yönelik yapılan bu çalışmaları taktir ederek Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Hasan Güyüldar’a teşekkür etti. Önal, eğitimciler olarak gerekli katkıyı da sunacaklarını söyledi. Güyüldar’da üniversitenin göstermiş olduğu bu duyarlılık karşısında çok mutlu olduklarını belirterek toplantıya katılanlara duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

Toplantının ardından öğretim elemanları ve çalışanlar öğrencilere aktarılmak üzere dağıtılan banka talimat formlarını doldurdu. Dayanışma toplantılarının diğer fakültelerde de devam edeceği bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.