Tüm Zamanların En Çok Sevilen Oyunu Pes 2013 İçin Türkçe Spiker Yaması

Tüm Zamanların En Çok Sevilen Oyunu Pes 2013 İçin Türkçe Spiker Yaması

Tüm Zamanların En Çok Sevilen Oyunu Pes 2013 İçin Türkçe Spiker Yaması

Pes 2013 masaüstü bilgisayarların vazgeçilmez futbol oyunudur. Bu oyun milyonlarca insan tarafından büyük bir keyifle oynanmakta ve çıktığı gün birçok me sitesinde yayınlanmaktadır. Bizim milletimizin spiker aşkını da anlatmama gerek yok sanırım. Bu nedenle oyun çıktıktan hemen kısa bir süre sonra oyun için hazırlanmış Türkçe spiker profesyonel internet kullanıcıları tarafından hazırlanıp oyun severlerin hizmetine sunulur. dikten sonra yapmanız gerekenler gayet basit yama da indirdiğiniz dosyaları belirtilen dizine kopyalayıp var olanlarla değiştirmek.

Pes 2013 Türkçe spiker ile bütün spiker konuşmaları Türkçe mi olacak?

Birçok insan Türkçe spikeri indirirken bu endişeyi taşıyor. Yani ben indiriyorum ama herhalde sadece bir kısmı Türkçe olacak yada spikerin çok az maç içerisinde konuşacağını düşünmekte. Merak etmeyin arkadaşlar bu yama sayesinde bütün söylemler Türkçe olacak. Ayrıca Spikerimizde hiç susmuyor hatta bazen çok konuşmasından rahatsız bile olabilirsiniz. Gollere göre, şutların sertliğine göre, atılan çalımlara göre binlerce cümle sisteme eklenmiş durumda.

Türkçe spiker yamasını oyuna entegre edersem oyunum bozulur mu?

Pes 2013 Türkçe spiker bir yamadır. Yani oyunun ana dosyalarından farklı bir klasörde işlem yaparsınız. Oradaki dosyaları silseniz dahi oyunda herhangi bir bozulma olmaz. Dediğimiz gibi sistem dosyalarında bir değişiklik yapmaz. Telefonunuzun temasını değiştirmekten farksız bu yüzden gönül rahatlığı ile yamayı oyuna uygulayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.