Tüm dikkatler  Sivasspor’da

Tüm dikkatler Sivasspor’da

Atiker Konyaspor’da Sivasspor maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip tamamen bu maça odaklandı. Atiker Konyaspor iç sahada oynayacağı karşılaşmada taraftarını 8 maç sonra mutlu etmek istiyor.

 

 

 

Atiker Konyaspor, Sivasspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başladı

Haftayı Medipol Başakşehir yenilgisiyle tamamlayan Atiker Konyaspor'da gözler Sivasspor maçına çevrildi. Pazartesi gününü izinli olarak geçiren yeşil-beyazlı ekip, ligin 28. haftasında sahasında oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına dün başladı. Atiker Konyaspor, haftanın ilk antrenmanın teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirdi.

RİZE YENİLDİ KONYASPOR 9. SIRADA KALDI

Süper Lig'de 27. hafta tamamladı. Deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, 3 basamak daha gerileyerek haftayı 9. sırada tamamladı.

Kasımpaşa, Alanyaspor ve Kayserispor, sıralamada Konyaspor'un üstüne çıkan ekipler oldu. Çaykur Rizespor’un Beşiktaş’a yenilmesi ile birlikte yeşil-beyazlı ekip haftayı 9. sırada tamamladı. Antalyaspor maçından sonra Şampiyonlar Ligi hayalleri kurmaya başlayan Atiker Konyaspor, sakatlıklar, cezalar ve hakem hatalarının da eklemesiyle hiç beklemediği bir düşüş yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.