Tüm bölgeler transfer istiyor

Tüm bölgeler transfer istiyor

Atiker Konyaspor’da yeni sezon için iskelet kadro korunsa bile tüm mevkilere transfer yapılması gerekiyor.

Atiker Konyaspor’da yeni sezon için iskelet kadro korunsa bile tüm mevkilere transfer yapılması gerekiyor. Yeşil-beyazlı ekip transferi konuşulan oyuncuların dışında 7 transfer yapacak. İskelet kadrodan oyuncuların gitmesi halinde ise bu sayı daha da artacak

Atiker Konyaspor’u yeni sezon öncesi zor bir transfer dönemi bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip takımın iskelet kadrosunu koruduğu halde bile en az 5 yada 6 transfer yapması gerekiyor. Transferi konuşulan oyuncuların ve takımdan ayrılmayı düşünen oyuncuların gitmesi durumunda bu sayı daha da artabilir.

KALE:  Atiker Konyaspor’da kaleci Serkan’ın sözleşmesi devam ediyor. Serkan iskelet kadronun kalecisi durumunda. Yedek kaleci Abdülaziz’in de sözleşmesi devam ediyor. Sözleşmesi biten Kaya Tarakçı ile sözleşme yenilenmesi beklenmiyor. Yeşil-beyazlı ekibin kaledeki rekabeti arttırmak adına bir kaleci transfer edeceği ve bu ismin de İsveçli kaleci Patrik Carlgren olduğu ifade edildi.

ÖN LİBERO: Ön Libero mevkiinde  Ali Çamdalı, Amir Hadziahmetovic, Jens Jonsson ve Volkan Fındıklı görev yapıyor. Bu oyunculara bir oyuncu takviye yapılabilir ve bu mevkiinin önünde oynayacak bir oyuncu transferi de gerçekleşebilir

STOPER: Atiker Konyaspor’da  stoper mevkiine de bir transfer gerekiyor.  Ali Turan, Vukovic ve Selim’in yanına alternatif bir oyuncunun transfer edilmesi gerekiyor.  Vukovic’in transferi halinde ise bu mevkideki transfer sayısı ikiye çıkıyor. Candemir Aktav ile ilgili karar ise Mustafa Reşit Akçay tarafından verilecek.

SAĞ BEK: Atiker Konyaspor’un sağ bekinde transferin gözde ismi Nejc Skubic bulunuyor. Skubic’in dışında sağ bekte oynayacak oyuncu bulunmuyor. Ömer Ali ara ara bu mevkide görev yapsa da kadroda Skubic’in alternatifi bulunmuyor. Atiker Konyaspor bu bölgeye de bir oyuncu transfer etmek zorunda. Skubic’in takımdan ayrılması halinde ise bu bölgeye yapılacak transfer sayısı 2’ye çıkacak

SOL BEK:  Atiker Konyaspor’un  sol kanadında başarılı oyuncu Barry Douglas görev yapıyor. Bu oyuncunun alternatifi ise Mehmet Uslu’ydu. Uslu’nun sözleşmesi bitmiş durumda. Douglas ise eşinin Konya’da kalmak istememesi nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu iki oyuncunun da gitmesi durumunda 2 oyuncu transfer etmek zorunda kalacak. Aksi halde ise illaki bir oyuncu transfer etmek zorunda.

SAĞ AÇIK: Atiker Konyaspor’un sağ kanadında transferin gözde isimlerinden Ömer Ali ve başarılı oyuncu Deni Milosevic görev yapıyor. Bu iki oyuncunun sözleşmeleri devam ediyor ancak olası bir transfer halinde ise yeşil-beyazlı ekip bu bölgeye de transfer yapmak zorunda kalacak.

SOL AÇIK:  Atiker Konyaspor’un sol kanadında Halil İbrahim Sönmez ve takıma devre arası katılan Morkye Fofana görev yapıyor. Bu iki oyuncunun da sözleşmeleri devam ediyor. Kamp dönemine göre Reşit Akçay bu bölgeye de transfer isteyebilir.

SANTRAFOR: Atiker Konyaspor’un ileri ucunda  takımın gol kralı Riad Bajic ve Ioan Hora bulunuyor. Bu iki oyuncunun sözleşmesi devam ediyor ancak Ioan Hora’nın takımdan ayrılmak istediği ifade ediliyor. Riad Bajic ise transferin gözde isimleri arasında yer alıyor. Bu iki oyuncunun gitmesi durumunda bu bölgeye 2 transfer gerekiyor.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.