Tulum

Tulum

Tulum

Tulum, son yılarda kadın kombinlerinin içerisine girmiş ve tam bir kurtarıcı olmayı başarmıştır. Tek parçanın şıklığı; tek bir ürünün alınıyor olması ve giyerken – çıkarırken sağladığı kolaylık; üşengeç ancak zarif görünmeyi seven kadınlar için bir efsane gibi. Tulum modelleri arasında en fazla tercih edilen; kot tulumlardır ilk dönemlerde hamile bayanların tercihi ola kot tulumlar şimdiler de gençlerin; tarzlarını ortaya koyuyor.

Klasik Tulum Modelleri

Düğme detaya sahip lar; kumaş kesimden üretilmiştir. Terleme ve koku yapmayan ürünün; yaz aylarında da son bahar dönemlerinde de kullanılması uygundur. Ayak bileği üzerinde paça kesimi ile bel bölgesindeki kemer kısmına konulan kumaş kemer ayrıntısı; metal renkteki düğmeler ile klasik tulum modellerinin gözdeleri arasında sayılabilir. Ürünün kırmızı ve siyah renk seçenekleri mevcut olup; S, M, L, XL bedenleri vardır.

Cepli Tulum Modelleri

adresinde cepli tulum modellerine de ulaşabilirsiniz. Ürünün kapalı ve kapalı olduğu kumaş ayrıntısı ile vurgulanan iki kenarlı cebi mevcuttur. V yakalı olup; v yaka detayı sırta kadar uzatılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.