TÜFAD boş durmuyor

TÜFAD boş durmuyor

TÜFAD'ın yeni başkanı İsmet Karababa, boş durmuyor. Dahası, Karababa, istişarelerine devam ediyor.

TÜFAD'ın yeni başkanı İsmet Karababa, boş durmuyor. Dahası, Karababa, istişarelerine devam ediyor. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü makamında ziyaret etti. 26 Ağustos tarihinde yapılan genel kurul ile yeniden TÜFAD başkanlığına seçilen İsmet Karababa ve Yönetim Kurulu üyeleri Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü makamında ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz; 10. olağan genel kurulun ardından ikinci kez Başkanlık görevine seçilen İsmet Karababa ve yönetim kuruluna  başarı dileklerinde bulundu.

TÜFAD Başkanı Karababa, ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüzün makamında gerçekleşen ziyaretimizde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Konya sporu için hayırlı bir ziyaret oldu” dedi.

TSYD'DE  ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Faal Antrenörler Derneği Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa ve yönetimi, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi'ne bir ziyarette bulunarak, kendilerine verilen destek dolayısıyla teşekkür etti.

TÜFAD Konya şube Başkanı İsmet Karababa ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar tarafından TSYD'nin Atatürk stadı içinde bulunan  hizmet binasında karşılandı. İki şube yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette, Konya ve  Türk futbolununa ilişkin konular görüşülüldü. Özellikle Konya futbolunun ve antrenörlüğünün gelişmesi noktasında karşılıklı öneriler ortaya konuldu ve yeni dönemde hayata geçirilmesi adına önemli bir adım atıldı.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar,  TÜFAD Konya şubesi ile ilişkilerinin her zaman olduğu gibi bu dönemde de artarak devam edeceğini, Konya futbolunun gelişmesi noktasında kendileri ile  her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Çınar, her zaman olduğu gibi yine spor ailesinin birlikteliğinden, dayanışmasından bahsederek bunun önemli ve de gerekli olduğunun altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.