TSYD’li veteran atletler başarıdan başarıya koşuyor

TSYD’li veteran atletler başarıdan başarıya koşuyor

Türkiye’de Uluslar arası yarışmalarda Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübünü temsil eden Atletizm takımı, haftanın yedi günü 10 ila 25 Kilometre arasında antrenmanlar yaparak müsabakalara hazırlanıyorlar.

Türkiye’de Uluslar arası yarışmalarda Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübünü temsil eden Atletizm takımı, haftanın yedi günü 10 ila 25 Kilometre arasında antrenmanlar yaparak müsabakalara hazırlanıyorlar. Katılmış oldukları tüm Uluslar arası yarışmalarda kürsüye çıkarak  Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübünü temsil ediyor.  Önceki yarışmalarda Uluslar arası İzmir yarı Maratonu, Darıca Yarı Maratonu, Avanos Yarı Maratonu, İsmail Akçay Yarı Maratonu, Bursa Orhangazi Yol Koşusu, Kocaeli Cumhuriyet Yol Koşusu gibi yarışmalarda yaş guruplarında bayanlar ve erkekler olmak üzere ilk üç sırada yer alarak kürsüde TSYD Spor Kulübüne madalya, kupa kazandırdı. Ayrıca Yaptıkları derecelere karşılık para ödülü ile ödüllendirildiler. 2012 Yılında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın başlatmış olduğu “ Koşabiliyorken Koş” projesi ile sporla tanışan 30 ile 70 yaş grubundaki atletler sporun yanında sağlıklı yaşam ve dostluklarını sürdürmek adına spor yapmayı sürdürüyor.

Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübünün Atletizim Antrenörü Seyfi Atamer nezaretinde çalışmalarını her sabah 05:30 ila 08:30 saatleri arasında Selçuklu Belediyesi Nene Hatun Parkında mahalle sakinlerin oluşturduğu spor gruplarıyla güne zinde başlayarak işlerine sağlıklı bir şekilde başlıyorlar.

Konuyla ilgili konuşan Atletizm antrenörü Seyfi Atamer,  “İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ün vermiş olduğu destekle mahalle sakinlerini sporu sevdirdik. Aynı zamanda dostluğu birlikteliği pekiştirerek sporun ruhuna uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her sabah bizimle birlikte sabah 05:30 ile 08:30 arasında antrenman yapan sporcularımızla yarışmalara da hazırlanmış oluyoruz. Katılmış olduğumuz yarışmalarda derece girsek yada giremesek de mutluluğun en üst noktasına ulaşmaktadırlar. Bize desteğini esirgemeyen ve Türkiye’de tek proje destek veren Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübünün Başkanı Recep Çınar ve Yönetim Kuruluna desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.