TSYD’de ödüller sahiplerini buldu

TSYD’de ödüller sahiplerini buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi’nin bu yıl ilk defa düzenlediği spor gazetecileri haber ve fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada dereceye giren gazeteciler TSYD Lokalinde düzenlenen törenle ödüllerini aldı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Spor Yazarları Derneği  Konya Şubesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği  spor gazetecileri haber ve fotoğraf yarışmasında ödüller düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TSYD Lokalinde düzenlenen Ödül törenine Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı Tuncay Şimşek, Türkiye Futbol Adamları Derneği Konya Şube Başkanı Dursun Seyis, Konyaspor'un eski futbolcularından  (Hafız Hikmet) Hikmet Deniz, TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri,  TSYD Spor Kulubü Tekvandocuları, antrenörleri gazeteciler ve davetliler katıldı.

ELDURAN: BİZ BİR AİLEYİZ
Törende konuşan  Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, “Konya’da spor hizmet eden büyük bir aileyiz. Spor yazarlarımızda bu ailenin bir parçası.  Aile olarak  bundan sonra da Konya sporunu  daha iyi  yerlere getirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Sizlerin de bildiği gibi yakın bir zamanda göreve başladım. Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın teveccühü ile aranızdayım. Hizmete burada başlayıp, değişik yerlerde görevler yaptım. Değişik duygular yaşadım, ancak Konya’ya hizmet ederken yaşadığım duygular daha farklı. İçinizden biri olarak burada görev yapmaktan son derece mutluyum. Bugün burada TSYD Konya şubesinin  ödül töreninde bulunmaktan ve sizlerle bir araya gelmekten onur duydum. Konyamız spor basını noktasında bu şehire önemli hizmetlerde bulunuyor, biz yöneticilere yol göstericilik yapıyor. Özellikle TSYD Konya şubesi bu anlamda önemli bir görevi üstlenmiş durumda. TSYD bunun yanısıra kulüpleşerek Türk ve Konya sporuna sportif anlamda hizmet ediyor. Sanıyorum 7-8 branşta faaliyet gösteren TSYD Konya şubesine bu anlamda teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz ve bu aile, Türk ve Konya sporuna büyük hizmetler verecektir. Burada ödül alan gazeteci arkadaşlarımızı ve şampiyon sporcularımızı kutluyor ve başarılarının daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

KONYA SPORUNA DESTEK OLUYORUZ
TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ise  spor yazarları olarak konya sporuna destek olmaya çalıştıklarını ve dernek olarak zor şartlar altında çalışan meslektaşlarını daha iyi motive etmek adına böyle bir yarışmayı düzenlediklerini söyledi. Çınar, “Spor yazarları olarak Konya sporunun gelişmesi için çalışıyoruz. Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi olarak çalışan meslektaşlarımızı motive amaçlı böyle bir yarışma düzenledik. Katılım beklediğimizin altında oldu. Bu nedenle katılımcıların hepsini ödüllendirdik. Katılımcılara teşekkür ediyorum ve ödüllerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SPORCULARIMIZ KISA SÜREDE GÜZEL BAŞARILAR ELDE ETTİ
Recep Çınar ayrıca TSYD Konya Şubesi olarak spor kulübü kurduklarını ve spora bu şekilde de destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Çınar TSYD Spor Kulübü sporcularının kısa sürede büyük başarılara imza attıklarının da altını çizdi. Başkan Recep Çınar, “TSYD Spor Kulübü olarak atletizm, su topu, tekvando, jimnastik, satranç, yüzme olarak 6 branşta amatör sporlara hizmet ediyoruz. Kulübümüz kısa süre önce kurulmasına rağmen  büyük başarılara imza attı. Bu başarılardan birisine imza atan tekvandocularımızı da huzurunuzda ödüllendirmek istedik. Sporcularımız aldıkları başarıdan dolayı bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu

BAYKAN’IN KATKISI BÜYÜK
TSYD Kulüp Başkanı  Recep Çınar kulübün kurulmasında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın  ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran’ın katkısının büyük olduğunu söyledi. Çınar bu desteklerden dolayı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Elduran ile birlikte kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

Ödül töreninde, Anadolu Selçukluspor Başkanı Başkanı Mehmet Günbaş, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin ve TÜFAD Konya Şube Başkanı Tuncay Şimşek'de birer konuşma yaparak, TSYD'nin Konya için önemli bir kurum olduğununun altını çizdiler ve ödül alan gazetecileri kutladılar.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Yapılan konuşmaların ardından ödüller sahiplerine takdim edildi. Ödül alan gazetecilerin isimleri şu şekilde: Fotoğraf dalında Nihat Erdoğan (Merhaba Gazetesi), Hüseyin Turgut( Yeni Meram Gazetesi). Haber dalında Muhammet Gümüş(Merhaba Gazetesi), Veli Özkan(Anadolu Telgraf Gazetesi). İstanbul Basınınden ise  Gazeteci İbrahim Sur Özel ödülü ise Konyalı Ömer Altay’a verildi. Cumartesi günü gerçekleştirilen ödül töreninde sporcularda unutulmadı.  Karaman ve Niğde'de yapılan şampiyonalarda kürsüye çıkan TSYD Sporlu tekvandocular ve antrenörler de 1'er çeyrek altınla ödüllendirildi.
FERHAT TÜRKOĞLU          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.