TSYD Konya Galip Yenikaynak’ı andı

TSYD Konya Galip Yenikaynak’ı andı

TSYD’nin Konya temsilciliğini yapan duayen spor yazarlarından merhum gazeteci Galip Yenikaynak 25. ölüm yıldönümünde de unutulmadı.

Konya basınının yetiştirdiği, başarılı duayen spor gazetecilerden Galip Yenikaynak, 25 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonrasında aramızdan ayrılmıştı. Son olarak Yeni Konya Gazetesi’nde Spor Müdürlüğü görevinde bulunan, Konya sporuna uzun yıllar başarıyla hizmet eden ve TSYD Konya temsilciliği görevini yürüten Galip Yenikaynak’ın ölüm yıldönümü nedeniyle TSYD Konya Şubesi yönetim kurulu bir mesaj yayınlandı.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez mesajında, “Galip Yenikaynak başta olmak üzere diğer merhum olan meslektaşlarımızı aradan uzun yıllar geçse de unutmadık, unutmayacağız” dedi. Başkan Dönmez mesajında şu ifadelere yer verdi: “Galip Yenikaynak’ı kaybetmiş olmanın üzüntüsü ilk günkü gibi içimizdedir. Babacan tavrı ile dönemin genç gazetecilerine kucak açan Galip Yenikaynak'a Allah'tan rahmet diliyor, TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi oğlu Mehmet Yenikaynak başta olmak üzere tüm Yenikaynak ailesinin ve sevenlerinin acısını bir kez daha paylaşıyoruz” ifadelerine yer verdi..

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.