"Trump’a karşı da İslam Ordusu kuracak mısınız?"

"Trump’a karşı da İslam Ordusu kuracak mısınız?"

Cezayirli Hafiz Deraci, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'e ilişkin attığı küstah adım üzerinden Suudi Arabistan yönetimine sert eleştirilerde bulunarak "Trump’a karşı da İslam Ordusu kuracak mısınız?" sorusunu yöneltti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü Siyonist İsrail Rejimi’nin başkenti olarak tanımasına yönelik sert tepkiler sürerken, protestoların hedefinde ABD ve İsrail’in yanı sıra Suudi Arabistan yönetimi de bulunuyor.

Amerika ile son derece iyi ilişkilere sahip olan ve özellikle son süreçte Siyonist İsrail Rejimi ile sıcak ilişkiler tesis eden Suudi Arabistan’a Kudüs meselesi nedeniyle sert eleştiriler yöneltiliyor.

Cezayirli Spor yorumcusu Hafiz Deraci de Suudi Arabistan’ı Kudüs meselesine ilişkin olarak sert sözlerle eleştirdi.

FİLİSTİN’İ FİLİSTİN’E BIRAKSANIZ!

Cezayirli Deraci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Suudi Arabistan yönetimini “Terörle mücadele için İslam ordusu kurdunuz, sonra Husilerle çatışmak için bir İslam ordusu daha kurdunuz; peki Trump’ın aldığı karar sonrası da bir İslam ordusu kuracak mısınız? Yoksa müttefikiniz Amerika’ya siz mi yeşil ışık yaktınız? Ah keşke Filistin’den elinizi çekseniz, Filistin’i Filistin halkına bıraksanız. Çünkü vesayetiniz, Filistin davasını bitirdi” ifadeleri ile eleştirdi.

 

 

 

Cezayirli Hafiz Deraci’nin paylaşımlarına sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi. Deraci’nin sözleri bazı kullanıcıları ise kızdırdı.

FİKİRLER NE ALINIR NE SATILIR

Cezayirli Deraci kendisini eleştirenlere hitaben; Mekke kıblem, Mescid-i Aksa mescidim, Kudüs başkentim ve Filistin ülkemdir. Biz Cezayir’de mazlum Filistin’in yanında durma ilkesi üzerine büyüdük. Eğer Filistin halkı teröristse ben de onlardanım. Ülkem Cezayir Filistin davasına karşı çıkarsa ona da düşmanlık yaparım. Koşullar ne olursa olsun, fikirler ne alınır ne satılır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.