TRT’den Selçuk İletişim’e 4 ödül

TRT’den Selçuk İletişim’e 4 ödül

Bu yıl 5'incisi düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'na 52 üniversiteden 1021 öğrenci, toplam 738 eserle başvurdu.Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi 4 ödül alarak yine adından söz ettirdi

Türkiye'de yayıncılığın okulu olan TRT, sahip olduğu değerleri ve birikimi gençlerle paylaşmaya devam ediyor. TRT'nin gençleri desteklemek amacıyla düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri İstanbul'da verildi. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi bu yıl da yarışmaya damgasını vuran fakülte oldu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi 4 ödül alarak yine adından söz ettirerek, istikrarlı başarısını devam ettirdi.

52 ÜNİVERSİTEDEN 1021 ÖĞRENCİ KATILDI

Bu yıl 5'incisi düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'na, Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden öğrenciler katıldı. 52 üniversiteden bin 21 öğrenci, toplam 738 eserle başvurdu. Ödül töreninde konuşan TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren,  "Şans fırsatlara hazırlıklı yakalanmaktır" dedi. Yarışma ile genç iletişimcileri şanslı kılmak istediklerini vurguladı. Yarışma Radyo, Televizyon, Haber ve İnternet Yayıncılığı ana kategorileri ve alt kategorilerde düzenlendi. Dereceye girenlere ödülleri TRT'nin İstanbul Tepebaşı Stüdyolarında düzenlenen törenle verildi.

SELÇUK İLETİŞİM ÖDÜLLERİ TOPLADI

4 ana kategori ve onlarca alt kategoride çok sayıda öğrenci ödüle layık görüldü. Ödül töreni TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu ve ödül alan öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.  Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi bu yıl TRT’nin Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödülleri topladı.   TV Spor Haberi: 1.‘lik: Ali Can Öğet “Çamlıdere'nin Gururu Amigo Serdar”, Radyo Haberi: 2.’lik:Tugay Kaya “Nostalji Haber”, Radyo Programı:2.’lik: Perihan Çelik “Dünya'da ve Türkiye'de Batıl İnançlar, Televizyon Haberi:3.’lük: Meryem Şahan "Yeşil Bisikletler"

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, “Yarışmaya katılan, finale kalan, ödül alan tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Onların başarısı ile gurur duyuyoruz. Selçuk İletişim olarak ödülleri toplamaya devam edeceğiz” dedi.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.