Tren Raylarında 2 El Bombası, 41 Adet Kalaşnikof Mermisi Bulundu (2)

Tren Raylarında 2 El Bombası, 41 Adet Kalaşnikof Mermisi Bulundu (2)

Gaziantep'te tren raylarında 2 el bombası ve 41 adet kalaşnikof mermisi bulundu. Gaziantep İpek Yolu'nda Mezarlık Kavaşağı’nın karşısındaki tren raylarının çevresindeki parkta görevli olan belediye işçisi tarafından bulunan bombalar polisi...

Gaziantep'te tren raylarında 2 el bombası ve 41 adet kalaşnikof mermisi bulundu.

Gaziantep İpek Yolu'nda Mezarlık Kavaşağı’nın karşısındaki tren raylarının çevresindeki parkta görevli olan belediye işçisi tarafından bulunan bombalar polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik güçleri olay yerini polis araçlarıyla çevreledi. Polis olay yerine bomba imha ekibi çağırdı. Bomba imha ekibi bombanın olduğu çantaya büyük bir hassasiyetle yaklaşarak çantayı açtı. Çantanın içinden el bombası ve çok sayıda mermi bulan bomba imha ekibi, daha sonra mermileri ve 2 el bombasını çantadan çıkartarak bomba imha aracına götürdü.

Bombaları bulan belediye temizlik işçisi Salih Yaşar, bombayı ve mermileri raylara koyan kişileri gördüğünü ifade etti. Bombaların bulunduğu poşetle uğraşan iki kişinin kendisini gördüğünde poşeti bırakarak kaçtığını belirten Yaşar, "Ben temizlik işi ile uğraşıyordum. Büyük mermiler vardı. 40-50 tane mermi vardı. Ben buldum. 2 arkadaş bıraktı kaçtı. Beni görüp kaçtılar. Poşetle uğraşıyorlardı. Beni görünce kaçtılar. Ben onlar kaçtıktan sonra poşeti gördüm. Poşetin içinde mermi, bomba, şarjör vardı. El bombası vardı. Şahısların biri 17, diğeri ise 20 yaşlarındaydı." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.