Traore  daha iyi

Traore daha iyi

Torku Konyaspor basın sözcüsü Ahmet Baydar yaptığı açıklamada “Torje ilk planda olmayan alternatif bir isimdi. O mevki için transfer edilen Abdou Razack Traore'de kendisini ispatlamış bir isim” diye konuştu

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar  sonuçlanamayan Gabriel Torje transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baydar yaptığı açıklamada, kulüpte transferlerin Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın verdiği raporlar doğrultusunda gerçekleştiğini belirtirken, Gabriel Torje'nin Konyaspor'a başarıyla hizmet vermiş bir oyuncu olduğunu ve kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilediklerini söyledi. 

Ahmet Baydar, "Takımımızda gidecek-kalacak oyuncular ve yeni transferlerin kimler olacağı Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman'ın isteği ve verdiği raporlar sonrasında belli oluyor. Burada birinci yetkili tabi ki de oyuncuyla çalışacak, kendisini antrene edecek ve maçlara hazırlayacak Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman. Geçtiğimiz sezon takımımızda oynayan ve bugün başka bir Süper Lig takımına transfer olan eski oyuncumuz Gabriel Torje konusunda yapılan eleştirilere katılmıyoruz. Gabriel Torje geçtiğimiz sezon takımımızın elde dettiği başarıda pay sahibi olan oyuncularımızdan. Sezon tamamlandıktan sonra transfer konusunda yapılan görüşmelerde hocamızda bu konuda kendi görüşlerini belirtti ve Torje'den daha faydalı olacak isimleri transfer komitemize iletti. Kulübünün yüksek bonservis bedeli istemesi, her ne kadar oyuncunun Konyaspor'da kalmak istediğini ifade etmesine rağmen bu konuda bize göre yeterli fedakarlığı göstermemesi Gabriel Torje transferinin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı.

Kaldı ki Torje hocamızın yeni sezon planlamasında ilk planda olmayan alternatif bir isimdi. Konyaspor olarak en faydalı oyuncunun transferi konusunda teknik direktörümüzün ve transfer komitemizin en doğru kararı verdiğine inanıyoruz. O mevki için transfer edilen Abdou Razack Traore'de kendisini ispatlamış, başarılı olacağına inancımızın tam olduğu bir isim. Oyuncular gelip geçici önemli olan her zaman dediğimiz gibi takımımızın başarısıdır. Bizim takımımızla birlikte olan bir teknik patronumuz var ve kendisinin en doğru kararları vereceği konusunda da güvenimiz tam. Odaklanmamız gereken konu; takımımızın lige kadar eksiklerini giderip sezona iyi bir başlangıç yapması. Bunun içinde herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" derken, Gabriel Torje'ye takımımıza verdikleri hizmetlerden dolayı da teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum