Traore coşuyor

Traore coşuyor

BağlantıGeçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’da kiralık forma giyen ve transferin en çok konuşulan ismi olan Abdou Razack Traore Karabükspor’da lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Burkina Fasolu oyuncu 3 maçta 4 gole imza attı

Geçtiğimiz sezon  Atiker Konyaspor forması giyen ve takımın en fazla gol atan oyuncusu olan Abdou Razack Traore Karabükspor’da lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı ekipte kiralık olarak forma giyen başarılı oyuncu sezon başında takıma kazandırılmak istendi ancak transfer sonuçlandırılamadı.  Atiker Konyaspor’un transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Abdou Razack Traore, lige müthiş bir başlangıç yaptı. İlk etapta kendisiyle anlaşma sağlanan ancak daha sonra fiyat artırımı nedeniyle görüşmelerin koptuğu Burkina Fasolu oyuncu Karabükspor’da kalmıştı.

4 HAFTA DA 4 GOL  ATTI

Kardemir Karabükspor’da kalan  Abdou Razack Traore yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptı.  Sezonun ilk haftasında  deplasmanda oynanan Galatasaray maçında gol  atamayan  başarılı oyuncu bu maçın ardından oynanan 3 haftada da ağları havalandırmayı başardı. Karabükspor’un evinde Çaykur Rizespor’u 3-0 yendiği maçta bir gol atan Traore daha sonra ise deplasmanda oynanan ve Beşiktaş’a 3-1 yenildikleri maçta takımının tek golünü atma başarısı gösterdi.  Abdou Razack Traore son olarak iç sahada oynanan Antalyaspor maçında 2 gol birden atarak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Traore böylece 4 haftada 4 gol atarak takımına önemli bir katkı yaptı.

KONYASPOR’DA 7 GOL ATMIŞTI

Geçtiğimiz sezon  Atiker Konyaspor ‘da kiralık forma giyen Abdou Razack Traore attığı 7 golle takımın en golcü ismi olmuştu.

Kardemir Karabükspor’dan kiralık olarak kadroya dahil olan Abdou Razack Traore, iç sahada oynanan Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor, Medicana Sivasspor, Kasımpaşa A.Ş. ve Beşiktaş maçları ile deplasmandaki Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarında fileleri havalandırmayı başardı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.