Transformers 5 Son Şövalye Karakterlerinin Yeni Resimleri Yayınlandı

Transformers 5 Son Şövalye Karakterlerinin Yeni Resimleri Yayınlandı

Yeni Transformers filmi 'TheLastKnight''da, vizyondaki Türkçe adıyla ‘Transformers Son Şövalye 5’ filmine çok az zaman kaldı.

Yeni Transformers filmi 'TheLastKnight''da, vizyondaki Türkçe adıyla ‘Transformers Son Şövalye 5’ filmine çok az zaman kaldı. Eğer bir Transformers hayranı iseniz, 22 Temmuz gününüzü boş bırakın, çünkü tüm dünyada heyecanla beklenen serisinin son filmini görebileceksiniz.

Şu ana kadar 2 faklı Transformers fragmanı yayınlandı. En azından artık az da olsa bir şeyler biliyoruz.

Dünyadaki insanlık ile deceptiveler arasında çok kötü bir savaş olacak. Her zamanki gibi Autobatlar insanlara yardımcı olacak.

1-033.jpg

Transformers 5 Film ne zaman vizyonda?

Transformers 'TheLastKnigt' filmi hem İngiltere, hem Amerika ile aynı anda ülkemizde de 23 Haziran 2017'de vizyona girecek.

2-042.jpg

  • Optimus Prime Autobat’ların lideriydi. Ama bu filmde bir şeyler değişiyor gibi. Optimus kaybolacak, acaba kötülerin takımında mı yer alacak? Evini yok mu edecek?
  • İki iyi arkadaş Optimus Prime ve Bumblebee arasında ciddi bir savaş çıkacak.
  • İnsanların baş kahramanı CadeYaeger gene dünyayı kurtaracak. Ve güzel arkadaşı OxfordluprofösörVivianWembley, SirEdmundBurton yanında. SirEdmundBurton (AnthonyHopkins), aynı zamanda fragmanın da anlatıcısı. Yetim bir çocuk olan Izabella da filmin genç baş kahramanlarından

3-035.jpg

 

  • Bu filmde Transformers tarihinin ve mitolojisinin eski gizli kalmış sırlarını da keşfedeceğiz. (Fragmandan anladığımıza göre)
  • Bol bol Autobotları, Decepticonları ve Megatronu göreceğiz.

4-017.jpg

 

Tam tüm bilgilerimiz bu derken, 15 Haziran’da 3 gün önce, Transformers’ın resmi sitesinden yeni ve Transformers resimleri yayınlandı. Hem de çok yüksek kalitede. Dolayısı ile Transformers karakterleri ile ilgili daha fazla bilgiye sahibiz. Megatron, Bumblebee ve Hot Rod’un nasıl gözüktüğünü detayları ile görebildik J

Transformers hayranları ile paylaşıyoruz:

TransformersBumblebee bir savaş sahnesinde:

5-011.jpg

Megatron ve Josh Duhamel bir arada:

6-007.jpg

Transfomers Hot rod bir savaş anında:

7-005.jpg

Koleksiyonerler ve Transformer tutkunlarının sahip olmak isteyeceği  Karakter Dükkanı'nda!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.