Transferde yetki kavgası

Transferde yetki kavgası

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısı için umudunu devre arası transferine bağlamasına henüz ciddi bir adım atamadı.

Süper Lig’in ilk yarısını düşme hattında tamamlayan Atiker Konyaspor, transfer çalışmalarına aralık ayı başlamasına rağmen şuana kadar hiçbir mesafe kaydedemedi. Devre arasına sıkıntılı giren Yeşil-beyazlı ekip 5 transfer yapmayı planlıyordu ancak şuana kadar sadece resmi tek imza atıldı. Atiker Konyaspor geçtiğimiz günlerde Yatabare’ye imza attırırken ilgilendiği diğer tüm isimlerde hüsran yaşadı.

YÖNETİMDE TRANSFER KAVGASI 

Şuana kadar transferde hüsran yaşayan Atiker Konyaspor yönetimi son olarak Karabükspor’dan Gabonlu orta saha oyuncusu Poko'yu ise Göztepe'ye kaptırarak  taraftarın umutlarını bir kez daha yıktı. Bu oyuncunun transferi ile ilgili olarak birçok iddia ortaya atılırken yönetim içiresinde de transferle ilgili çekişmelerin olduğu bildirildi. Yönetimde bazı isimlerin transfer komitesine “ Transferlerden bizim de haberimiz olacak” tarzında yaklaşımda bulundukları bu konunun transfer çalışmalarına büyük bir engel olduğu ifade edildi.  Yönetim içerisinde  bu çekişme yaşanırken dışarıdan da transfer çalışmalarına müdahil olmaya çalışan isimlerin olduğu ve yönetimi etkilemeye çalıştığı ifade edildi.

Kadrosuna Yatabare ile birlikte  3 forvet, bir ön libero ile bir de kanat transferi yapacak olan yeşil-beyazlı ekipte  şuana kadar Yatabare imza attı. Teknik direktör Mehmet Özdilek, yönetimden yapılacak bazı takviyelerin Antalya kampına yetişmesini istemişti. Ancak şu ana kadar transferi açıklanan ve kampa dahil edilecek oyuncu yer almıyor.  Yaklaşık 2 aydır transfer çalışması yapan ve devre arası kampına yeni transferlerle girmeyi amaçlayan yeşil-beyazlıların bu beklentisi gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Bir çok oyuncunun adının Konyaspor ile anılmasına rağmen kamp çalışmalarının da sonuna gelinen günlerde  yaşanan transfer sessizliği moral bozuyor.

 TARAFTAR TEPKİLİ

Atiker Konyaspor taraftarı ilk yarının başarısızlıkla tamamlanmasına tepki gösterirken bu durumun devre arası transferleriyle düzeltilmesini bekliyordu. Ancak şuana kadar transfer konusunda somut adımlar atamayan Yeşil-beyazlı yönetimin bu tavrı taraftarı adeta çileden çıkardı. Son olarak Poko transferinde yaşanan kriz taraftarı isyan ettirdi. Taraftarlar kulüpte yaşanan kişisel çıkar çatışmalarının kulübe çok büyük zararlar verdiğini ve Konyaspor’un bu çatışmadan çok büyük zararlar alacağını savundu.

FERHAT TÜRKOĞLU    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum