Transfer yapmadı gündem olmadı

Transfer yapmadı gündem olmadı

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı raporunu açıkladı. Konyaspor haber sıralamasında 10. basamakta yer alırken Aykut Kocaman ise en fazla haberi yapılan ilk beş antrenör içinde yer almadı

Rapora göre Temmuz ayında futbol kulüpleri içinde en çok Fenerbahçe konuşulurken,en çok konuşulan kulüp yöneticisi ise Ahmet Ağaoğlu oldu. Teknik direktörler listesinde ise Fatih Terim ilk sıraya yerleşti.

TRANSFER HABERLERİ ÖN PLANDAYDI

Yapılan araştırmada transfer haberlerinde ismi çok geçen takımlar ve futbolcular listede üst sıralarda yer buldu. Fenerbahçe en çok haber olan kulüp olurken Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Eljif Elmas, rekor bonservis bedeli karşılığında İtalya’nın köklü kulüplerinden Napoli'nin yolunu tuttu.Fenerbahçe'nin en fazla bonservis bedeli kazandığı futbolcu unvanını Sow'un elinden alan Eljif Elmas, aynı zamanda Temmuz ayı içerisinde 9 bin 106 habere konu olarak, geride bıraktığımız ayın en çok konuşulan futbolcusu olmayı başardı. Fenerbahçe’yi ikinci sırada 56 bin 511 haber ile Beşiktaş takip ederken, üçüncü sırada ise 49 bin 307 haber ile Trabzonspor yer aldı.

Bu sezon transferde sessiz kalan Konyaspor çok fazla gündeme gelmedi. Yeşil-beyazlı ekip yazılı basında 2 bin 232, internette 8 bin 724 kez haber oldu. Konyaspor toplamda 10 bin 956 haberle haber sıralamasında 10. basamakta yer aldı. En çok haber olan teknik direktörler ise Fatih Terim olurken Terim’i Ersun Yanal ve Abdullah Avcı takip etti. Listenin 4. sırasında Ünal Karaman 5. basamağında ise Sergen Yalçın yer aldı. Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman haber sıralamasında ilk beş arasında yer almadı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.