Transfer için yoğun mesai

Transfer için yoğun mesai

Atiker Konyaspor’da transfer mesaisi devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay sucout ekibi ile izlenen oyuncular hakkında toplantı gerçekleştirdi. Akçay transfer hakkındaki kapsamlı görüşlerini bugün yönetime aktaracak

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’da transfer hareketliliği  sürüyor.Yeşil-beyazlı ekibe uygun olabilecek oyuncuları listesine alan Mustafa Reşit Akçay Konyaspor scout ekibinin izlediği oyuncular hakkında da scout ekibiyle bir toplantı gerçekleştirdi.   Akçay bu görüşmelerin sonucunda yönetim ile bugün kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek.

AKÇAY’IN BELİRLEDİĞİ İSİMLER VAR

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın Yeşil-beyazlı ekibin transfer listesi dışında bazı isimleri istediği ifade edildi. Tecrübeli teknik adam yönetimle bu isimler hakkında görüşerek transferlerin yapılmasını isteyecek.

KARARI AKÇAY VERECEK

Atiker Konyaspor’da 6 oyuncunun sözleşmesi sezonun bitmesiyle beraber sona erdi. Süper Lig’de sezonun bitmesiyle beraber gözler transfere çevrildi. Konyaspor’da Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Dimitar Rangelov, Alban Meha, Kibong Mbamba’nın sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncularla  ilgili son kararı ise  takımın teknik patronu Mustafa Reşit Akçay verecek.

İSKELETİN BOZULMASINI İSTEMİYOR

Mustafa Reşit Akçay takımın iskeletinin bozulmasını istemiyor. Ancak oyunculara gelen transfer teklifleri ise akılları karıştırıyor. Defansın vazgeçilmez oyuncuları Jagos Vukovic, Nejc Skubic  ve Barry Douglas’a transfer tekliflerinin  olduğu belirtiliyor. Bu oyuncuların satılması halinde yeniden bir defans hattı oluşturulması gerekecek.  Orta sahanın başarılı isimleri Ömer Ali ve Deni Milosevic’in gitmesi ise orta sahanın gücünü düşürmüş olacak.  Yeşil-beyazlı ekibin gol yollarındaki en etkili oyuncusu Riad Bajic’in satılması ise hücumdaki etkiyi azaltacak. Bu oyuncuların takımdan ayrılması halinde Atiker Konyaspor’un 9-10 tane önemli transfer yapması gerekecek.

KANATLAR TRANSFER BEKLİYOR

Atiker Konyaspor’da  defansın kanatlarına takviye yapılması bekleniyor.  defansın solunda forma giyen ve sezon boyunca taraftarın tepkisini gören Mehmet Uslu’nun sözleşmesi bitti.  Bu oyuncunun kendisine takım aradığı ifade ediliyor bu oyuncunun takımdan ayrılması halinde Barry Douglas’a alternatif bir oyuncu transferi gerecek. Barry Douglas’ın da eşinin Konya’da kalmak istemeyişi bu transferi belirsiz hale sokuyor.  Aynı şekilde Kartalın  sağ kanadında oynayan ve transferin gözde isimleri Nejc Skubic  ve Ömer Ali’nin takımdan ayrılması halinde bu kanada da transfer gerecek. Bu oyuncuların takımda kalması durumunda ise bu oyunculara alternatif oyuncular transfer edilecek.

KALECİ TRANSFERİ YAPILACAK

Atiker Konyaspor  yeni sezon için kaledeki rekabetin daha da artması için bünyesine yeni ve başarılı bir eldiven katmak için çalışıyor. Serkan Kırıntılı’nın performansından memnun olan yönetim  Kaya Tarakçı’nın sözleşmesinin de bitmesiyle birlikte bu bölgeye transfer yapmayı planlıyor. Yeşil-beyazlı yönetimin İsveçli kaleci Patrik Carlgren ile ilgilendiği ifade edildi.

KAYA TARAKÇI’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Konyaspor ile sözleşmesi biten ve Adana Demirspor ile anlaşıldığı iddia edilen deneyimli file bekçisi Kaya Tarakçı, açıklamalarda bulundu. Kaya, "Şu anda hiçbir kulüple görüşmem olmadı. Konyaspor ile sözleşmem sona erdi. Tekrardan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile bir görüşmem olacak. Bunun sonucunda önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum