Transfer için kollar sıvandı

Transfer için kollar sıvandı

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sessiz, ama derinden sürüyor.

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sessiz, ama derinden sürüyor. 2014-2015 sezonundaki son karşılaşmasını deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlılar da oyuncular tatile çıkacak, ama yöneticilere ve teknik adamlara tatil yok.

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, 2015-2016 sezonuna güçlü bir kadro kurmanın, dahası üst sıralara oynayacak bir kadro oluşturmanın çabasını verdiklerini belirterek, “Konya'dan ve futbolseverlerden kabul görecek bir takım kuracağız” dedi. Aksoy, bunun için de kolları sıvadıklarının altını çizdi.

Mevcut kadroyu koruyacaklarını 2-3 oyuncu dışında koruyacaklarını, ilaveten 5-6 oyuncu transfer edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Yönetim olarak önümüzdeki sezon daha başarılı olmak ve çıtayı yüksek tutmak için ekonomik koşulları da göz önünde bulundurarak iyi bir takım yapma hedefliyoruz. Burada özellikle bu sezon başarılı olmuş bir takım var ve bu takımın yüzde 80'nini muhafaza etmek istiyoruz. Mevcut kadroya 5-6 takviye yaparak sezona girme düşüncemiz var. Bu 5-6 transferin çoğunluğu yabancılardan olacak. Bunun için de görüştüğümüz oyuncular var, görüşeceklerimiz var. İnşallah Konya'nın ve taraftarların içine sineceği, kabul göreceği bir takımla iyi işlere imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum