Tramvay temellerine beton bu hale getirdi!

Tramvay temellerine beton bu hale getirdi!

Ahmet Özcan Caddesi ve Fetih Caddesi boyunca hizmet veren 14 numaralı otobüs yetersiz geliyor.

Ahmet Özcan Caddesi ve Fetih Caddesi boyunca hizmet veren 14 numaralı otobüs yetersiz geliyor. Vatandaşlar, hattın yoğunluğuna rağmen gönderilen küçük otobüsler yetersiz geldiği için balık istifi ulaşım yapmaya çalışıyor. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde otobüse zorla binmeye çalışan insanlar ve otobüs dolu olduğu için çaresizce durakta bekleyen insanlar gözüküyor.

Durum, Fetih Caddesi-Ahmet Özcan Caddesi üzerinde daha önce planlanıp kapatılan  tramvay hattını gündeme getirdi. Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Ahmet Özcan Caddesi üzerine tramvay hattının temelini atmış, daha sonra iş başına gelen yönetim ise bu temelin üzerine beton dökmüştü.

Bölgede yaşayan vatandaşlardan Ali Özışık, yol açıp bina dikmekle gelişmenin sağlanamayacağına işaret ederek, “Maalesef belediyemiz günü kurtarma derdinde iş yapıyor. Ahmet Özcan Caddesi’nde güzel konutlar dikildi, nüfus yoğunluğu arttı ama buranın ulaşımı hiç planlanmamış bugün bunun sıkıntısını çekiyoruz” dedi.

Ahmet Özcan Caddesi, sanayiler, Meram bölgesi başta olmak üzere pek çok yerde ulaşım sorununun yaşandığını söyleyen Özışık şöyle konuştu: “Pek çok yerde ulaşım sorunu varken ve tramvay hattını hak eden pek çok güzergah varken, otobüs ve minibüslerin en yoğun olduğu Alaaddin-Adliye güzergahına tramvay yapıldı. Günü kurtaracak işlerle sorunlar çözülmüyor. Bu bölge halkı her gün ulaşım rezilliği çekiyor.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum