Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Almanya'nın Mecklenburg Vorpommern eyaletinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı. İki aracın çarpıştığı kazada ölen 18 yaşındaki çiftin Saksonya’dan olduğu ortaya çıktı. Diğer araçta...

Almanya'nın Mecklenburg Vorpommern eyaletinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı. İki aracın çarpıştığı kazada ölen 18 yaşındaki çiftin Saksonya’dan olduğu ortaya çıktı. Diğer araçta bulunan 72 yaşındaki kadın da hayatını kaybederken, otomobili kullanan 73 yaşındaki eşi ile 53 ve 46 yaşındaki iki kızları ağır yaralandı. Kaza nedeniyle trafik belirli bir süre ulaşıma kapatıldı.

Aynı eyalette meydana gelen zincirleme kazada ise 13 araç birbirine girdi. Aşağı Saksonya’da A 2 otobanında meydana gelen kaza seyir halindeki bir TIR’ın ateş alması üzerine oldu. Ulaşımın durmasına neden olan kazadan sonrası 20 kilometreyi geçen kuyruklar oluştu, yüzlerce araç saatlerce otobanda beklemek zorunda kaldı. TIR sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

Öte yandan Düsseldorf’ta meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.