Trabzonsporlu Mustafa Akbaş: Bir Puanı İyi Olarak Görmüyorum

Trabzonsporlu Mustafa Akbaş: Bir Puanı İyi Olarak Görmüyorum

Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Akbaş, Fenerbahçe’yi yenerek taraftarlarını sevindirmek istediklerini, ancak bir puana razı olduklarını söyledi.Beraberliğin kesinlikle kendilerini mutlu edecek bir sonuç olmadığını vurgulayan genç futbolcu,...

Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Akbaş, Fenerbahçe’yi yenerek taraftarlarını sevindirmek istediklerini, ancak bir puana razı olduklarını söyledi.

Beraberliğin kesinlikle kendilerini mutlu edecek bir sonuç olmadığını vurgulayan genç futbolcu, "Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Takım defansını gerçekten çok iyi yaptık. Fakat saha zemininin de çok iyi olmaması ileride bazı pozisyonları değerlendiremememizde etkili oldu. Bu takım birlikte 1-2 idman yapabildi. Birbirmizi tanıdıkça zamanla daha olacağımızı düşünüyorum. Bugün kazanmak için gelmişti, bir puanı iyi görmüyorum. Önümüzdeki maçlarda alacağımız galibiyetlerle de bu akşam kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğimize inanıyorum." dedi.

Mustafa, önceki maçların aksine çok centilmence bir müsabaka olduğunun hatırlatılması üzerine, "Belki buraya gelmeyen bazı futbolcuların etkisi olmuş olabilir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.