Trabzonspor'da Keyifler Yerinde

Trabzonspor'da Keyifler Yerinde

Vahid Halilhodzic yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun ilk haftalarında hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, kan değişikliğinin ardından kendine geldi. Bordo mavililer, yeni hocaları Ersun Yanal ile çıktıkları ilk maçta...

Vahid Halilhodzic yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun ilk haftalarında hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, kan değişikliğinin ardından kendine geldi. Bordo mavililer, yeni hocaları Ersun Yanal ile çıktıkları ilk maçta güçlü rakibi Galatasaray’ı hem de İstanbul deplasmamında 3-0’la geçti. Zorlu deplasmanda alınan galibiyet camiayı sevince boğdu.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Galatasaray deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Takımlarına güvendiklerinin altını çizen Güney, galibiyetlerin devam edeceğine inandığını belirtti. Vahid Halilhodzic döneminde bir uyuşmazlık yaşandığını anlatan Güney, "Bu takıma güvendiğimizi hep söyledik. Bizim takımımız hiçbir takımdan aşağıda değil. Kaliteli futbolcu yapısı var. Bir uyuşmazlık vardı. Kan değişikliğinden sonra bu derbi maça denk geldi. İstanbul’a giderken de kazanmak için gittiğimizi söylemiştik. Çünkü takımımıza güveniyorduk. Uzun zamandır deplasmanda galibiyet hasretimiz vardı. Futbolcularımız bu hasreti bitirdi ve bu sevinci bize yaşattılar. Tüm teknik heyet ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Umarım bu 3 puanların devamı gelir." dedi.

GALATASARAY’A TEŞEKKÜR

Trabzonspor yönetimi, Galatasaray kulübü ve taraftarların maç öncesi ve sonrası gösterdikleri misafirperverlik ve centilmence alkışlar için teşekkür etti. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzu ve takımımızı Arena Stadı’nda en iyi şekilde ağırlayan Galatasaray yönetim kuruluna ve maç sonunda takımımızı fair play ruhu çerçevesinde centilmence alkışlayan Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederiz." denildi.

GÖZLER METALİTS KHARKİV MAÇINA ÇEVRİLDİ

Bu arada Galatasaray galibiyetinin sevincini yaşayan Trabzonspor’da, gözler şimdi de önümüzdeki perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Metalits Kharkiv maçına çevrildi.

Süper Lig’in aksine bu sezon Avrupa’da daha başarılı sonuçlar alan bordo mavililer, Galatasaray galibiyetinin moraliyle çıkacağı Metalits maçını da kazanmak istiyor. Bordo mavili ekip, bu önemli müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden bugün saat 18.00’de basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bilindiği gibi Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Legia Varşova (Polonya), Lokeren (Belçika) ve Metalist Kharkiv (Ukrayna) takımlarıya mücadele ediyor. Geride kalan 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alırken, attığı 5 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü. Topladığı 7 puanla da ikinci sırada bulunuyor. Grupta Legia Varşova (Polonya) 4'te 4 yaparak 12 puan topladı. Grupta 3. sırada bulunan Lokeren (Belçika) 4 puanla, Metalist Kharkiv ise puansız son sırada bulunuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.