Trabzonspor maçı bileti 900 lira

Trabzonspor maçı bileti 900 lira

Konyaspor Yönetimi, cezalı oldukları Trabzonspor maçının misafir kulüp biletlerini 900 liradan satışa çıkarınca taraftarlar isyan etti.

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'inin 20'inci haftasında kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) aldığı karar gereği, 25 Şubat Cumartesi günü yine kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını taraftarsız oynayacak.

Atiker Konyaspor yönetimi de bugün misafir takım Trabzonspor'un taraftarının bilet fiyatını 900 lira olarak açıkladı. Bu açıklamanın ardından biletler saat 11.00'den sonra satışa çıkartıldı.

Atiker Konyaspor Kulübü yetkilileri, bilet fiyatlarını 900 lira olarak açıklamalarındaki nedeninin Trabzonspor Kulübü, ya da bordo mavili takımın taraftarıyla ilgisi olmadığını, sadece PFDK'nin haksız yere verdiklerine inandıklarını kararı tepki göstermek amacıyla olduğunu iddia ettiler.

Konyaspor'dan açıklama geldi

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan Trabzonspor maçının bilet fiyatlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Gökmen
açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Atiker Konyaspor – Antalyaspor A.Ş maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili almış olduğu ceza ve Tahkim Kurulu’nun bu haksız ve orantısız cezaları onaması vicdanları yaralamıştır. Atiker Konyaspor camiası bu cezayı kesinlikle hak etmemiştir. Açıklanan bilet fiyatları Antalyaspor maçında tribünlerde yer almadığı halde Trabzonspor maçını izlemesi engellenen 11 bin kombine sahibine, Milli Takımı yeniden ayağa kaldırmış olan Konya taraftarına ve Konya şehrine yapılan haksızlığa tepki niteliğindedir.  Konyaspor ile Trabzonspor’un geçmişten bugüne gelen iyi ilişkileri ve dostluğu tüm spor camiasının malumudur. Trabzonspor camiasının bu konuda bizi anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum