Trabzonspor Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştı

Trabzonspor Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştı

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, 5-0’lık Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası hedeflerine giden yolda önemli bir engeli aştıklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, 5-0’lık Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası hedeflerine giden yolda önemli bir engeli aştıklarını söyledi. Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, üzgün olduklarını kalan 4 maçın 3’ünü kazanmak için çalışacaklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor’a konuk oldu. Karşılaşma Trabzonspor’un 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrası bir değerlendirme yapan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, "Hedefimize giden yolda iyi mücadele ederek bir engeli daha aştık. Teknik olarak iyi oynayan taraftık. Oyuncularımı kutluyorum. Camiamızı da mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz." dedi.

Bir soru üzerine Canalioğlu, "Eksik olmak bizim için hiçbir zaman dezavantaj olmadı. Sahaya çıkan arkadaşlar mücadeleleriyle bunu gösterdi. Yardımlaşmayla zor günleri atlattık." diye cevap verdi.

Trabzonspor futbolcusu Zeki Yavru da önemli bir mücadeleyi kazandıklarını ifade etti. Yavru, "Rakibimizin puanı kötü olduğu için maça asılacaklarını biliyorduk. Erken bulduğumuz gol bizim için iyi oldu. Ligi en iyi yerde bitirmek için bundan sonraki maçlarda da galibiyet serilerine devam etmek istiyoruz." dedi.

Bir soru üzerine de Zeki Yavru, kendisini eleştirenlerin yüzünü oyunuyla yere eğeceğini söyledi.

Soner Aydoğdu da, "Maça iyi başladık. Takımdaki arkadaşlarımı kutluyorum. İyi mücadele ettik. Kayseri Erciyes'in durumu zordu. Onların da gönlüne göre olur herşey. Uzun süredir forma bulamıyordum. Verilen şansı çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Geçen seneye kadar hakkımda konuşanlar bu sene farklı konuşmaya başladı." dedi.

ERCİYESSPOR 4'TE 3 YAPMAYI BEKLİYOR

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sözlerine Trabzonspor'u tebrik ederek başladı. Oyunun başlarında taç atışı sonrası gol yediklerini belirten Karaman, "Özellikle 2-0'dan sonra oyun iyice kırılgan hale geldi. Yasin'in olmaması bizi etkilemiş olabilir. Bugün bizim için iyi bir gün değil. Kalan zorlu 4 hafta var. Gerektiğinde bu mağlubiyetin tartışmasını oturup değerlendirmemiz gerekiyor. Bu maçı telafi etmek zorundayız. 12 puan var. Dörtte 3 yapmalıyız. Kolay değil. Bunu başaracak gücümüz var. Eskişehirspor deplasmanında bunu telafi etmenin sonuçlarına bakacağız. Oyuncularımla konuştum. Demoralize olmaya gerek yok, ayakta kalmalıyız." diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Murat Yıldırım da, "Maça çok kötü başladık. Bir gariplik değişik bir hava vardı. Aslında iyi hazırlanmıştık. Pas hataları yaptık. Trabzon iyi değildi. İkinci yarı düzeltmeye çalıştık, ama olmadı." dedi.

Ekrem Ekşioğlu da maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Kötü sonuca rağmen bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Biz mesajı aldık. Maçta çabuk demorolize olduk. Kötü bir sonuçla bu maçtan ayrıldık. Beklemediğimiz ve hayal etmediğimiz bir sonuç bu. Başkanımız ve hocamızla biraz önce toplantı yaptık. Kalan maçlarda bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.