Trabzonspor ciddi bir ekip

Trabzonspor ciddi bir ekip

Selçuk Aksoy: Trabzonspor maçı oldukça zor bir maç olacak. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bana göre hedefi Avrupa olan bir takım. Onun için maçı çok ciddiye almamız gerekiyor

Torku Konyaspor’da Trabzonspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. Takımda Mahlangu dışında eksik kalmadı.  Tatlyıcak M. Tevfik lav tesislerinde günde tek antrenmanla bu maça hazırlanan Torku Konyaspor’un çalışmalarına Romanya Milli takımından dönen Torje, sakatlığı iyiye giden Marica, Hasan Kabze ve Kokaloviç de katılmaya başladı. Sakat olan Mahlangu ise antrenmanda yer almadı. Dün basın ve taraftarlara kapanan ve  teknik-taktik çalışan Kartallar, bugün ve yarında basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek. Torku Konyaspor’da çalışmalar Cumartesi günü tamamlanacak. Mahlangu, Marica ve sarı kart cezalısı Mehmet Uslu dışında tüm futbolcular oynayabilecek durumda olduğu bildirildi. Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında, Pazar akşyamı oynanacak 26. hafta maçının biletleri de Salı gününden itibaren satışa çıkartıldı. Futbolseverler biletleri 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle Passolig satış kanalları ve stadyum gişelerinden temin edebilecekler.

AKSOY:OYUNCULARIMIZA GÜVERİYORUZ

Oyuncuların her hafta daha iyi bir seviyeye geldiğini söyleyen Torku Konyaspor futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, “Takımın iyi bir seviyeye geldiğini düşünüyorum. Özellikle son haftalarda hem mücadele anlamında hem de skor anlamında önemli bir mesafe katettik.  Biz yönetim olarak hem teknik adamlarımıza hem de  futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Ben  şahsen her yerde her zaman iyi takım olduğumuz vurgusunu yaptım. Çünkü onlara inancım tam. Onlarda yüzümüzü kara çıkarmadılar.  Pazar günü de Trabzonspor'u yenerek çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Selçuk Aksoy, hafta sonu güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini dile getirerek, “Her geçen gün tempomuz yükselecek. 9 hafta gibi çok kısa bir zaman kaldı. Onun için performansımızı maksimum seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Trabzon maçı zor bir maç olacak. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bana göre  hedefi Avrupa olan bir takım. Onun için maçı çok ciddiye almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.