Trabzonspor, Galatasaray Maçı İçin İstanbul'a Geldi

Trabzonspor, Galatasaray Maçı İçin İstanbul'a Geldi

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor, yapacağı bu karşılaşma için İstanbul'a geldi.Trabzon havaalanından kalkan özel bir uçakla saat 14.10'da Atatürk Havalimanı'na gelen bordo mavili ekip...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor, yapacağı bu karşılaşma için İstanbul'a geldi.

Trabzon havaalanından kalkan özel bir uçakla saat 14.10'da Atatürk Havalimanı'na gelen bordo mavili ekip taraftarın yoğun ilgisi ile karşılandı. Futbolcular ve teknik heyet ile selfi ve hatıra fotoğraf çektiren taraftarlar, sloganlarla takımlarına olan sevgilerini dile getirdiler. Kalabalığın arasından güçlükle geçen teknik direktör Ersun Yanal ve Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu lehine ise sloganlar atıldı. Bordo mavili taraftarlar, takımı götüren kulübe ait otobüsü, havalimanından sevinç gösterileri ve sloganlar eşliğinde meşalelerle uğurladı.

Trabzonspor kafilesi kamp yapacağı otele geçerken Galatasaray iel oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına da İstanbul'da devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.