Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'la Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyor

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'la Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyor

Bu sezon oynadığı 7 lig maçından sadece birini kazanan Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’ya gitti. Başarısız sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren bordo mavililer, son yıllarda...

Bu sezon oynadığı 7 lig maçından sadece birini kazanan Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’ya gitti. Başarısız sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren bordo mavililer, son yıllarda kendisine ters gelen rakibini yenip yeni bir sayfa açmak istiyor.

Trabzon Havalimanı’ndan saat 10.00’da özel uçakla İzmir’e uçan Trabzonspor kafilesi, oradan da karayolu ile Manisa’ya geçecek. Bordo mavili kafilede, yöneticiler, teknik heyet, 19 futbolcu ve basın mensupları yer alıyor. Sakatlığı bulunan kaleci Onur ve Deniz ile geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru kadroda bulunmuyor. Aykut Demir, Soner Aydoğdu, İshak Doğan ve Ferhat Yazgan da teknik direktör Vahid Halilhodzic tarafından Manisa’ya götürülmedi.

Bu sezon her maça farklı kadro ile çıkmakla eleştirilen Boşnak teknik adamın, yarın nasıl bir 11 sahaya süreceği yine merak konusu oldu. Geçtiğimiz haftaki Gaziantep maçında ilk 11’de sahaya sürdüğü Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’yun kadro dışı bırakan, Soner’i de Akhisar’a götürmeyen Halilhodzic yine kadroda revizyon yapacak. Tecrübeli teknik adamın, sol kanatta sakatlıkları düzelen Mustafa Akbaş veya Musa Nizam'a forma verecek.

Savunmanın göbeğinde ise Belkalem ve Papadopoulos ikilisinin görev yapması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın oyuna sonradan girdiği Gaziantep maçındaki performansı ile takdir toplayan Özer Hurmacı’yı da ilk 11’de sahaya süreceği kaydediliyor. Boşnak hocanın, 5 oyuncu şartı nedeniyle yabancı tercihlerinde ise sıkıntı yaşacak.

AKHİSAR’IN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Başarısız sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren Trabzonspor, Manisa deplasmanından alacağı galibiyetle yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Kendisine ters gelen rakibini ciddiye alan bordo mavililer, Ege temsilcisi karşısındaki kötü istatistiği de sonlandırmak istiyor. Bu zamana kadar 4 kez karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçların 3’ünü Akhisar Belediyespor, birini de Trabzonspor kazandı. Karşılaşmalarda, Akhisar Belediyespor rakip ağlara 9 gol bırakırken, Trabzonspor ise 5 kez ağları havalandırdı.

2012-2013 sezonunda rakibini sahasında 3-1 yenen Trabzonspor, deplasmanda ise 1-0 mağlup olmuştu. O maçın ardından da Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener görevi bırakmıştı. Geçen sezon oynanan müsabakaları ise Akhisar Belediyespor, 3-0 ve 4-2’lik skorlarla kazanmıştı. Avni Aker’deki 4-2’lik mağlubiyetin ardından ise şuan Akhisar’ı çalıştıran Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay görevinden ayrılmıştı. Akçay, bu sezon Ege temsilcisi ile anlaşırken, bordo mavililer de takımı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’e teslim etmişti. İki camia açısından da oldukça ilginç bir buluşmaya sahne olacak müsabakada her iki takımda gülen taraf olmak için mücadele edecek.

Trabzonspor’un müsabakaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Mustafa Akbaş, Sefa, Constant, Özer, Salih, Mehmet Ekici ve Cardozo.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.