Trabzon’a geçit yok

Trabzon’a geçit yok

Atiker Konyaspor rakibi Trabzonspor son dönemlerde geçit vermiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon rakibiyle 4. kez karşılaşırken toplam da ise ligde 32. randevuya çıkacak. Atiker Konyaspor zorlu maçı seyircisiz oynayacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 22. Hafta maçında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada rakibine yenilmiyor.

Atiker Konyaspor  7 yıldır iç sahada Trabzonspor’a kaybetmiyor. , Atiker Konyaspor en son 2010-11 sezonunda 1 Kasım 2010 tarihinde 2-1'lık skorla rakibine mağlup oldu. 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda iki takım arasında, Atiker Konyaspor bir alt ligde olduğu için maç yapılmadı. 2013-2014 sezonunda Konya'da oynanan maç 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, 2014-15 sezonunda 1-0 ve 2015-16 sezonunda ise 2-0 bordo-mavilileri mağlup etti

BU SEZON 4. MAÇ

Atiker Konyaspor Trabzonspor ile  bu sezon 4. kez rakip olacak.

İki takım arasında yapılan 3 maçta Trabzonspor 2 galibiyet alırken, bir müsabaka da beraberlikle sona erdi.

Ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazandı. Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda eşleşen iki takım arasında Konya'da yapılan ilk karşılaşma 0-0 sonuçlanırken, ikinci maçta bordo-mavililer 1-0 galip gelmesine rağmen Atiker Konyaspor gruplardan lider olarak çıkmayı başarırken Trabzonspor ise elenmişti         

LİGDE 32. RANDEVU

Atiker Konyaspor ve Trabzonspor bugün ligde 32. Kez karşı karşıya gelecek.  İki takım arasında geride kalan 31 lig maçında Atiker Konyaspor rakibi  karşısında 9 galibiyet alırken Karadeniz temsilcisi 16 galibiyetle üstün durumda.  Kalan 6 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Atiker Konyaspor  31 maçta rakibine 33 gol atarken  kalesinde ise 44 gol gördü .

SON 3 MAÇTA HİÇ GOL YEMEDİ

Konyaspor iç sahada Trabzonspor'a son üç maçta yenilmedi. Rakibine karşı 2 galibiyet 1 beraberlik alan Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda rakibinden gol de yemedi.  Son haftalarda çıkışa geçen Trabzonspor  son 3 deplasman maçını kazanarak müthiş bir seri yakaladı.

TRABZON’U SEVEN ÖMER ALİ YOK

Trabzon maçlarında attığı gollerle adından söz ettiren Ömer Ali Şahiner bu maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Başarılı oyuncu  Ömer Ali Şahiner Süper Lig'de Trabzonspor'a karşı forma giydiği yedi maçta iki gol attı. Ömer Ali Şahiner'in Süper Lig'de birden fazla gol attığı üç takım bulunuyor: Antalyaspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor.

KOCAMAN 1 GALİBİYET GERİDE

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın bir galibiyet gerisinde yer alıyor   iki teknik adam Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig olmak üzere 16. kez karşı karşıya gelecekler.  Bugüne kadar iki teknik adam arasında 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 9 Spor Toto Süper Lig maçları olmak üzere oynanan toplam 15 maçta Ersun Yanal  aykut Kocaman'a karşı 1 farklı üstünlüğü bulunuyor. 5 maçta teknik direktör Ersun Yanal sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 maçta ise Kocaman kazandı. 6 maçta ise iki teknik adam bir birine üstünlük kuramadı.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.