Trabzon maçı yine Kalkavan’ın

Trabzon maçı yine Kalkavan’ın

Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Atiker Konyaspor, 8 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçını hakem Kalkavan yönetecek.

Medical Park Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak. Kalkavan geçtiğimiz sezon da yeşil-beyazlı ekibin Trabzon maçını yönetmişti.

GEÇEN SEZON KONYASPOR’U YAKMIŞTI

 Geçen sezon ligin 18.hafta maçında Konyaspor, Trabzonspor'u konuk etmiş bu maçta da hakem Mete Kalkavan görev almıştı. Karşılaşmada Konyaspor cephesi Kalkavan'ın bütün takdir haklarını Trabzonspor'dan yana kullandığını belirterek bir açıklama yayınlamıştı. Mete Kalkavan  maçın hemen başında Ali Turan’a direkt kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etmişti. Aynı maçta Burak Yılmaz'ın attığı ikinci golde ofsayt olduğu daha sonra çıkan görüntülerde tespit edilmişti. Mete Kalkavan 2016 – 2017 sezonunun 17.haftasında oynanan Konyaspor – Galatasaray maçında ev sahibi takım kaptanı Ali Çamdalı'ya ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı. Ali Çamdalı maçtan sonra yaptığı açıklamada, Kalkavan'a Galatasaraylı oyuncuların küfür ettiğini ancak onlara kart göstermediğini, kendisini bu yüzden ‘Korkaksınız' dediğini ve oyundan atıldığını söylemişti. Maçın ardından yaşanan olay uzun süre konuşulmuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.