Tottenham Hotspur-beşiktaş Maçı 22.05'te Başlıyor

Tottenham Hotspur-beşiktaş Maçı 22.05'te Başlıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda İngiliz ekibi Tottenham Hotspur ile karşılaşacak. White Hart Lane Stadı'nda 22.05'te başlayacak karşılaşma Star TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.UEFA Avrupa Ligi C Grubu...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda İngiliz ekibi Tottenham Hotspur ile karşılaşacak. White Hart Lane Stadı'nda 22.05'te başlayacak karşılaşma Star TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında bugün Tottenham Hotspur ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda 22.05'te oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek. Bu önemli karşılaşma Star TV 22.05'ten itibaren canlı olarak ekranlara getirecek.

Grubun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Yunan takımı Asteras ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Londra deplasmanında ilk galibiyetini almaya çalışacak. C Grubu'nda ilk haftada deplasmanda Sırp takımı Partizan ile golsüz berabere kalan Tottenham Hotspur da taraftarının karşısındaki ilk maçta 3 puanı hedefliyor.

Grubun diğer maçında ise Yunan ekibi Asteras Tripolis ile Partizan, Yunanistan'ın Tripolis kentinde 22.05'te karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Slaven Bilic'in takımını şu muhtemel 11'le sahaya sürmesi bekleniyor: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.