Tosfed Trial Kupası Karadeniz'e Taşınıyor

Tosfed Trial Kupası Karadeniz'e Taşınıyor

2014 TOSFED Trial Kupası üçüncü yarışı, Düzce Offroad Kulübü tarafından 02-03 Ağustos tarihlerinde Düzce Kocayayla'da düzenleniyor.Bu sezona kadar mahalli statüde koşulan ve 2014 sezonundan itibaren TOSFED Kupası kapsamına alınarak ulusal...

2014 TOSFED Trial Kupası üçüncü yarışı, Düzce Offroad Kulübü tarafından 02-03 Ağustos tarihlerinde Düzce Kocayayla'da düzenleniyor.

Bu sezona kadar mahalli statüde koşulan ve 2014 sezonundan itibaren TOSFED Kupası kapsamına alınarak ulusal bir kimlik kazanan trial yarışları hafta sonu Düzce'de devam edecek. Kupada sezonun 3. yarışı, kısa adı DOSOD olan Düzce Offroad Kulübü tarafından 02-03 Ağustos tarihlerinde Düzce Kocayayla'da düzenleniyor.

Sporcu ve izleyici açısından yüksek bir katılım beklenen organizasyon, 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin mücadelesine sahne olacak. Özel olarak hazırlanan parkurda yer alan engel ve kapıların ekip olarak aşılması esasına dayalı yarışta; ekipler, tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter dökecekler.

2 Ağustos Cumartesi günü 11.00'de başlayacak organizasyonun ilk günü 16.00'da sona ererken, 3 Ağustos Pazar 10.00'da başlayan ikinci gün ise 16.00'da son bulacak.

Yarışma Direktörü Zafer Altınışık yaptığı açıklamada, "2013 sezonu içinde bir çok başarıya imza atan kulübümüz, bu çalışmaları neticesinde iki ulusal yarışı Düzce'ye taşımış oldu. DOSOD olarak direktörlüğünü yaptığım bu yarışın adına yakışır bir organizasyon ile sonlandırmayı planlıyoruz. Bu yarışımızda kamp alanımızla gelen misafirlerimize Düzce'nin konuk severliğinin yanı sıra, DOSOD Dostluktur sloganı ile keyifli bir yarış diliyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.