Toru’dan Çayırbağı Mahallesi’ne ‘kompleks’ Müjdesi

Toru’dan Çayırbağı Mahallesi’ne ‘kompleks’ Müjdesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından farklı mahallelerde düzenlenen iftar programlarına Çayırbağı ve Hatıp mahallelerinde devam edildi.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından farklı mahallelerde düzenlenen iftar programlarına Çayırbağı ve Hatıp mahallelerinde devam edildi.

Çayırbağı Kur’an Kursu’nun bahçesinde düzenlenen iftar programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, meclis üyeleri, muhtarlar, Çayırbağı ve Hatıp mahallelerinden binlerce vatandaş katıldı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, iftar öncesinde tüm masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

BAŞKAN TORU’DAN KOMPLEKS MÜJDESİ

Selamlama konuşması yapan Başkan Toru, “Eskiden orman köyü olan Çayırbağı Mahallemiz, yeşiliyle bu vasfını koruyor ve ilçemizin en nezih bölgelerinden biri. Bu bölgenin ihtiyacı olan sosyal tesis ile ilgili proje çalışmamız devam ediyor. Tesis; içinde nişan, düğün ve toplantıların yapılacağı büyük bir salon, muhtar ofisi, hanımlarımızın toplantılarını yapabileceği bir salon ve yine emeklilerimizin kullanabileceği bir salondan oluşan 750 metrekarelik alanı kapsıyor. Bu tesisin bahçesinde de basketbol alanı, futbol alanı, çocuk parkı ve fitness alanlarıyla beraber hem spor ihtiyacını hem sosyal tesis ihtiyacını karşılayacak bir kompleks olacak. Önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağımız bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Bununla birlikte yol ve altyapı çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Kanalizasyon ve altyapısı tamamlanan yollarda soğuk asfalt ve sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından yoğun bir tempoyla sürdürülüyor” diye konuştu.

“TERÖR ÖRGÜTLERİ BİRER PİYON”

Başkan Toru, konuşmasının son bölümünde ise ülkemizde yaşanan olaylara dikkat çekerek, “Bizim huzur ve esenlik içinde iftar edebilmemizi, orucumuzu açabilmemizi sağlayan güvenlik güçlerimizi Rabbim her türlü beladan ve kör kurşundan esirgesin. Bu cennet vatanın dört bir köşesinde nöbet tutan tüm emniyet güçlerimize ve askerlerimize Rabbim güç ve kuvvet versin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımız şifalar diliyorum. Türkiye olarak son 10 yıldaki büyümemiz gerek içeride gerek dışarıda küresel odaklar tarafından manipüle ediliyor ve kardeşliğimizi baltalayıcı adımlar atılıyor. Terör örgütleri sadece birer piyon. Ülkemizin büyümesini engellemek, siyasi ve ekonomik istikrarını bozmak için hepsi birer oyun. Bizler bir oldukça, devletimize ve milletimize sahip çıktıkça bu bayrak dalgalanmaya ve ezanlarımız minarelerimizden 5 vakit okunmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.