Toroslu Öğrenci Krosta Türkiye Birincisi Oldu

Toroslu Öğrenci Krosta Türkiye Birincisi Oldu

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Yağmur Koleji öğrencisi Sümeyye Erol, Türkiye Kros Ligi’nde birinci oldu. Başarıyla milli takıma seçilen Erol, Balkan Kış Olimpiyatları’nda yarışma hakkı elde etti.    Bi

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Yağmur Koleji öğrencisi Sümeyye Erol, Türkiye Kros Ligi’nde birinci oldu. Başarıyla milli takıma seçilen Erol, Balkan Kış Olimpiyatları’nda yarışma hakkı elde etti.

    Birincisi Erzurum’da yapılan Türkiye Kros Ligi Yarışması’nın ikincisi Antalya’da gerçekleştirildi. Büyükler ile gençler kategorilerinde yapılan ve Ağrı’da düzenlenecek Balkan Kros Şampiyonası için seçmelerin de yapıldığı organizasyonda 213 atlet ter döktü. Genç Kadınlar 4 kilometrelik yarışta Toros Yağmur Anadolu Lisesi öğrencisi Sümeyye Erol birinci oldu.

    Öğrencileri Sümeyye Erol'un katıldığı tüm yarışlarda atletizm ve kros dalında hem Antalya’yı hem de Toros Eğitim Kurumlarını temsil ettiğini belirten Özel Toros Yağmur Fen – Anadolu Liseleri Müdürü Serkan Yavuz, “Sümeyye Girdiği ve katıldığı tüm müsabakalardan Antalya, Türkiye, Balkan, Avrupa dereceleri ile dönüyor. En son aldığı Balkan Şampiyonu unvanından sonra bu sezon yeniden Türkiye birinciliği ile milli takıma tekrar girmesi büyük bir başarı. Maddi ve manevi olarak desteklerimiz sürecek. Öğrencimiz Sümeyye Erol ve antrenörü Mehmet Kiper'in azim ve çalışmalarını takdirle karşılıyor ve onlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.