Toroslar Belediyesi, Refüj Ve Kavşaklarda Bakım Çalışması Yaptı

Toroslar Belediyesi, Refüj Ve Kavşaklarda Bakım Çalışması Yaptı

Mersin merkez Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki bulvar ve kavşaklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışması yaptı. Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların bakımına devam etti, ilçenin tüm yeşil alanları ile...

Mersin merkez Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki bulvar ve kavşaklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışması yaptı.

Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların bakımına devam etti, ilçenin tüm yeşil alanları ile refüjlerdeki ağaçların bakım ve budamasını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, cadde ve bulvarların bir kentin aynası olduğunu belirtti, bu alanların bakımına büyük önem verdiklerini söyledi. Amaçlarının yeşili ile öne çıkan bir Toroslar oluşturmak olduğunu kaydeden Başkan Tuna, 11 yılda yaptıkları çalışmalarla bu amaca ulaştıklarını vurguladı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, şöyle devam etti: “Bir kentin giriş ve çıkışları o kentin aynasıdır. Özellikle ilçemizin otoban girişinde olması nedeniyle dışarıdan gelen misafirlerin kent hakkındaki ilk yorumlarını düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentimizin kuzey girişi olan Akbelen Bulvarı’nın bakımını da çok önemsiyoruz. 11 yılda hayata geçirdiğimiz temizlik ve kent estetiği çalışmalarımızla Toroslar’ın görünümü değişti. Cadde ve sokaklarımızda göze çarpan güzellikler meydana getirdik. İlçemizin modern bir görünüme kavuşmasında en büyük etkenlerden birisi de ilçe genelinde bakım ve temizlik çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde sürdürmemizdir. Parklar, orta refüjler, kavşaklar ve yeşil alanlara ektiğimiz tüm mevsimlik çiçekler Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından üretilmektedir. Tüm ekiplerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.