Torku Konyspor Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor

Torku Konyspor Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında dün deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak ligdeki yenilmezlik serisini 6’ya çıkardı.

Ligde 35. puanla 9. sırada bulunan Torku Konyaspor yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Gaziantepspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyleyerek, “Çok ucuz bir gol yedik. Genelde zaten üstünlüğümüzde geçen bir maçtı. Buradan galip ayrılmamız gerekiyordu. Futbolcularımızın dikkatsizliği diyelim artık. Oyuncularımız sezon sonuna yaklaştıkça önümüzdeki sezon için kendi performanslarını daha da arttırmaları lazım. Rehavete düşmemek lazım. Gaziantepspor bizim doğrudan bir rakibimizdi. Buradan üç puanla dönebilseydik en azından hedeflediğimiz ilk 8’de yer alma şansımız daha da artabilirdi. Ama ilerleyen haftalarda bunu sağlayabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, deplasmanda alınan 1 puanın kendileri için iyi olduğunu ifade ederek, “6 haftadan bu yana yenilmiyoruz. Söz konusu üç haftası galibiyetle üç haftası beraberlikle sonuçlandı. Sonuçta hafta içi de söylediğimiz gibi hedefimiz bu seriyi devam ettirmek puan sayısını da arttırmaktı. Yenilmemek bir alışkanlık, şu anda takımımız yenilmemek üzere futbol oynuyor. Bugün sahadaki mücadelede genelde üstün taraf Konyaspor’du. Birkaç tane de pozisyonumuz vardı ama onları da neticelendiremedik. Gaziantepspor’un kalemize tehdit gösteren fazla pozisyonu yoktu. Onun için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Umarız haftaya Akhisar Belediyespor maçında da galibiyet alırız ve üst sıralara doğru yükselişimiz devam ettiririz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.