Torku Konyaspor’dan iki transfer

Torku Konyaspor’dan iki transfer

Yeşil-beyazlılar güney Afrikalı orta saha oyuncusu Kay Sıphıwe Mahlangu ve Trabzonspor’dan Emre Güral ile büyük ölçüde anlaştı

Torku Konyaspor devre arası transfer döneminde Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Siphiwe Mahlangu ile büyük ölçüde anlaştı. Öte yandan yeşil-beyazlılar forvet mevkisi için Trabzonspor’un genç forveti Emre Güral’ı kiralayacak. 
 
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Torku Konyaspor’da iki transfer büyük ölçüde tamamlandı. Yeşil-beyazlılar Güney Afrikalı orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ile büyük ölçüde anlaştı. Pazar günü Konya’ya gelecek olan 25 yaşındaki Mahlangu ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. Mahlangu, son olarak İsveç’in Göteborg'da forma giydi. Güney Afrikalı futbolcu Göteborg formasıyla 24 maçta 5 gol kaydetti.
 
Öte yandan forvet mevkisine transfer yapmak isteyen Torku Konyaspor, Trabzonspor’un genç golcüsü Emre Güral’ı kiralıyor. Emre Güral transferinde ufak pürüzlerin bulunduğu ifade edilirken, bunların giderileceği ve oyuncunun Pazartesi günü Konya’ya geleceği bildirildi.
 
Transferler hakkında bilgi veren Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, her iki oyuncuyla büyük ölçüde anlaştıklarını söyleyerek, “Göteborg’tan Güney Afrikalı orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ile büyük ölçüde anlaştık. Yeni transferimiz Pazar günü Konya’ya gelecek. Diğer taraftan Trabzonspor’dan Emre Güral’ı kiralamak istiyoruz. Bu transferde ufak pürüzler var ama yüzde 90 bu oyuncuyu da kadromuza katacağız. Büyük ihtimal Emre Güral da Pazartesi günü Konya’ya gelecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum