Torku Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Torku Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Antrenman öncesi İHA Muhabirine konuşan yeşil-beyazlı futbolcu Mehmet Güven, Eskişehirspor maçından alacakları galibiyetle ligde ikinci yarıya moralli başlamak istediklerini söyledi. Güven, “Her şeyin yeni bir başlangıç olması dileğiyle güzel bir ikinci yarı geçirmek istiyoruz. İnşallah Eskişehirspor maçı başlangıç olur. Kazanmamız gereken bir maç, iç sahada oynayacağız. Bir seri yakalamak istiyoruz. Biran önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Eskişehir maçını iyi değerlendirmek istiyoruz. Takım olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tek amacımız galip gelmek” dedi.

Antrenman öncesi Sosyal Hizmetler Yurdundan gelen çocuklar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Koşunun ardından pas ve şut çalışması yapan yeşil-beyazlı futbolcular teknik direktör Aykut Kocaman’ın gözetiminde yarı sahada gruplar halinde dönüşümlü olarak maç yaptı. Antrenman sırasında teknik direktör Aykut Kocaman futbolcular Ömer Ali Şahiner ve Selim Ay ile bir süre görüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.