Torku Konyaspor'da Marica ve Djalma imzaladı

Torku Konyaspor'da Marica ve Djalma imzaladı

Yeşil-beyazlılarda yeni transferler Ciprian Marica ve Djalma Campos ile sözleşme imzalandı

Torku Konyaspor transferde anlaşma sağladığı Ciprian Andrei Marica ve Djalma Campos'u kadrosuna kattı. Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Dedeman Otel'de düzenlenen imza töreni öncesi yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında Marica'yı 2 yıllığına renklerine bağladıklarını, Djalma'yı da 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

İyi bir ekip oluşturma yönünde önemli futbolcuları takıma kazandırdıklarını belirten Şan, şöyle konuştu:

"Romanya Milli Takımı'nın forveti Marica'yı kadromuza kattık. Rumen forvetin, baktığımızda Avrupa takımlarındaki başarısı ortada. İnşallah bu başarısını Torku Konyaspor için de devam ettireceği inancındayız. Transferde forvet mevkisini tamamlamış olduk. Djalma ise geçen sezon Torku Konyaspor taraftarının gönlünde taht kurdu. Gösterdiği performans takdire şayandı. İnşallah önümüzdeki sezon da takımımıza daha faydalı olacağını düşünüyorum. Kadro derinliği açısından kaleci haricinde eksik olan mevkilerimizi tamamladık. Kaleci konusunda da önümüzdeki hafta girişimlerimizi hızlandıracağız. Yeni sezon Torku Konyaspor adına bir basamak daha çıkmak için iyi transferler yaptığımızı düşüyorum."

 

100.20140720174332.jpg

- "UEFA için elimden gelen katkıyı yapacağım"

Rumen forvet Marica da Konya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu olduğunu ifade etti.

Türkiye'de taraftarların çok fanatik olduğunu vurgulayan Marica, "Dünkü karşılama mükemmeldi. Beni çok mutlu etti. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Onların istediği gibi inşallah UEFA'da oynarız. Onun için de elimden gelen katkıyı yapacağım" diye konuştu.

Djalma ise yeniden Torku Konyaspor'da olması için çaba gösteren yöneticilere teşekkür etti.

Yeni sezonda da elinden geldiği kadar çalışıp, takımın başarısı için ter dökeceğine dikkati çeken Djalma, "Takımımızda ortak hedef; Torku Konyaspor'u daha başarılı yapmak. Elimizden geldiğince ben ve takım arkadaşlarım çok çalışacağız. Geçen seneye göre daha kaliteli bir kadromuz var. Bunu elimizden geldiğince sahada göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

110.20140720174358.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.