Torku Konyaspor’da bir transfer daha

Torku Konyaspor’da bir transfer daha

Yeni sezon için kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor Basketbol Kulübü yabancı transferinde ikinci imzayı ABD'li oyuncu Tyrone Brazelton'a attırdı.

Türkiye Basketbol Süper Ligi temsilcimiz  Torku Konyaspor Basket, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Konya ekibi, geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Le Havre takımında geçiren Amerikalı oyuncu Tyrone Brazelton ile 2 yıllığına anlaştı. Brazelton, geçtiğimiz sezonu Fransız ekibinde 13.1 sayı, 4.2 asist ortalamalarıyla tamamladı.

NBA patentli 29 yaşındaki oyuncu daha önce Almanya, Polonya, Letonya, Litvanya, Ukrayna, İran, Belarus ve Fransa’da forma giymişti.

İLK İMZAYI KROMAH ATMIŞTI

Torku Konyaspor yeni sezon için ilk yabancı transferini ise geçtiğimiz sezon Macaristan Ligi’nde forma giyen ve ligin en değerli oyuncusu seçilen Lasan Kromah ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak gerçekleşmişti. 24 yaşında ve 1.98 metre boyundaki Amerikalı oyuncu NCAA kariyerine George Washington Üniversitesi'nde başlamış 2014 yılında ise Connecticut Üniversitesi'nden mezun olurken NCAA şampiyonluğu yaşamıştı.

VALENTİN PASTAL İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Yeni sezon için kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor, iç transferde Valentin Pastal ile 1 yılllık sözleşme imzaladı.  2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında da  yeşil-beyazlı kadroda yer alan 31 yaşındaki Valentin Pastan, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle 4 maçta takımdaki yerini alamamış, 14.57 dakika, 2.78 sayı, 1.78 ribaund, 0.6 asist ortalamaları ile oynamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.