Torku Konyaspor taktik çalışıyor

Torku Konyaspor taktik çalışıyor

Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları 3 puan için yapılıyor. Ligin 31. haftasında, Pazar günü deplasmanda Eto’olu Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da, hazırlıklar iki günlük izinin ardından Kayacık tesislerinde gerçekleştiri

Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları 3 puan için yapılıyor. Ligin 31. haftasında, Pazar günü deplasmanda Eto’olu Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da, hazırlıklar iki günlük izinin ardından Kayacık tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan haftanın ilk antrenmanına tedavi olan Ali Turan'ın yanı sıra İbrahim Sissoko katılmazken, Enre Can Atila takımdan ayrı olarak çalıştı. Dün, Kayacık tesislerinde taktik çalışan Kartallar, bugün de taktik antrenman yapacaklar ve çalışmaları yarına sabah tamamlayacaklar. Torku Konyaspor'da Antalya yolculuğu Cumartesi günü öğleden sonra başlayacak. Pazar akşamı oynanacak Antalyaspor karşılaşması öncesi Sissoko dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmamakta.

Torku Konyaspor’da hedef: ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Antalyaspor’u yenerek lig 3’üncülüğünü garantilemek. Yeşil-beyazlı takımla ene yakın rakibi Başakşehir arasında 10 puan fark ulunmakta. Torku Konyaspor’da, ligde kalan 4 maçından 2’sini bu hafta Antalyaspor ve 33. hafta da Bursaspor ile deplasmanda oynayacak. Kartallar, Kasımpaşa ve Beşiktaş ile de iç sahada mücadele edecek. Konyaspor'un ligi 3. bitirebilmesi için Başakşehir’in bu hafta yenilmesi veya 4 maçta alacakları 2 puan bile yeterli olacak.

100 BİNE ULAŞTIK

Passolig ve Torku Konyaspor kulübü işbirliğiyle düzenlenen '100 bininci Torku Konyaspor Passolig Sahibi Ödüllendiriliyor' kampanyasının talihlisi Bahadır Karabulut ödülünü takım kaptanı Ali Çamdalı'nın elinden aldı. Anadolu'nun en fazla Passoligine sahip kulübü olan Torku Konyaspor'un 100 bininci Passolig sahibi Bahadır Karabulut, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan idari binamızda, takım kaptanı Ali Çamdalı'nın elinden ismine imzaladığı '8 numaralı' formasını aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.