Torku Konya’da Karşıyaka alarmı

Torku Konya’da Karşıyaka alarmı

Sezona oynadığı 2 maçı da kazanarak başlayan Torku Konyaspor Basketbol takımı hafta sonu deplasmanda kendisi gibi 2 galibiyet alan ve sıralamada lider olan Pınar Karşıyaka deplasmanına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekipte zorlu maç öncesi kırmızı alarm verildi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezonun 3. Hafta maçında kendisi gibi 2’de 2 yaparak zirveye yerleşen Pınar Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak.. Yeşil-beyazlı ekipte zorlu maç öncesi kırmızı alarm verildi. Antrenör Aziz Bekir oyuncularına bu maçın geride kalan 2 maçtan daha önemli olduğunu anlatmaya çalışıyor. Bekir antrenmanlarda oyuncularının daha dikkatli olması için uyarılarda bulunurken geride kalan 2 haftada yaptıkları hataları rakip karşısında yaşamamak için oyuncularını sık sık uyardığı gözlendi. Rakip Pınar Karşıyaka da sezona iyi başlayan ligin dikkat çeken takımları arasında yer alıyor.

SIRALAMADA 3. SIRADA YER ALDI

Torku Konyaspor sezonun ikinci haftası geride kalırken, Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş ve Royal Halı Gaziantep Basketbol ile birlikte ligin 4 namağlup takımından biri oldu.

Yeşil-beyazlı ekibin puan cetvelinde averajla üçüncü sırada yer aldığı haftada oyuncular da istatistikler de sıralamalara girmeyi başardı.

“Sayı Liderliğinde” Troy De Wries 20 sayı ortalaması ile beşinci, Sean Williams 18.0 ortalama ile dokuzuncu, Joshua Mayo 17.0 ortalama onuncu sırada yer alırken, “Ribaund Liderliğinde” 11,5 ortalama ile Sean Williams üçüncü, “Asist Liderliğinde”  Troy de Vries 5,5 ortalama ile altıncı, Joshua Mayo 4.0 ortalama ile on ikinci, “Blok Liderliğinde” Sean Williams 2.5 ortalamaya sahip üç oyuncuyla birlikte birinci, Jason Boone da 1.0 ortalama ile onuncu sırada kendisine yer buldu.

3.HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK

TBL'de üçüncü hafta 25 Ekim Cumartesi günü oynanacak üç karşılaşmayla açılacak ve 27 Ekim Pazartesi oynanacak Tofaş-Anadolu Efes maçıyla sona erecek. Karşılaşmaların programı şu şekilde:

Cumartesi: 16:00 İstanbul Bşb.-Banvit (İBB Cebeci S.S.), 16:00Rönesans TED Ank. Klj.-Uşak Sportif(Tobb S. S.), 16:00 Royal Halı Gaziantep- Beşiktaş Integral Forex(Karataş Şahinbey Spor Salonu) 17:00            Darüşşafaka Doğuş-Türk Telekomspor (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.), 18:00 Pınar Karşıyaka -Torku Konyaspor Basketbol(Karşıyaka S. S.), Pazar 13:30 Galatasaray LIV Hospital-Eskişehir Basket(Abdi İpekçi), 19:30 Trabzonspor Medical Park-Fenerbahçe Ülker(Hayri Gür Spor Salonu) Pazartesi 19:00   Tofaş-Anadolu Efes (Atatürk)           

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.