Torku Konya son maçını kazandı

Torku Konya son maçını kazandı

Torku Konyaspor Basketbol takımı, Uşak Kurtuluş Turnuvası’nın son maçında Edirne Basket’i 57-56 yenerek turnuvayı galibiyetle kapattı

Torku Konyaspor Basketbol takımı, Uşak Kurtuluş Turnuvası’nın son maçında Edirne Basket’i 57-56 yenerek turnuvayı galibiyetle kapattı. Yeşil-beyazlılar turnuvanın ilk maçında TED Ankara Kolejliler’e 65-70, ikinci gününde ise Uşak Sportif’e 68-85’lik skorla mağlup olmuştu. Kurtuluş Turnuvası’nın son maçını dün Edirne Basket ile oynayan temsilcimiz maça iyi başladı ve etkili oyununu maçın sonuna da taşıyarak sahadan 57-56’lık galibiyetle ayrılmayı bildi. Mücadelede Sean Williams 11 sayı 10 ribaunt ile double-double yaptı ve Boone ile birlikte takımın en skorer ismi oldu.Uşak’ta düzenlenen Basketbol Birinci Lig takımlarının katıldığı Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası'nı Rönesans TED Ankara Kolejliler kazandı.

Bugün oynanan final karşılaşmasında Rönesans TED Ankara Kolejliler ve Uşak Sportif kozlarını paylaşırken, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Uşak ekibi 22-13’lük skorla birinci çeyreği önde tamamladı. İkinci çeyrekte üstünlüğünü koruyan Uşak Sportif durumu 37-31 yaparak soyunma odasına önde gitti. Üçüncü çeyrekte Rönesans TED Ankara Kolejliler oyuna ortak olarak durumu 48-48 beraberliğe taşıdı. Nefeslerin tutulduğu son çeyreğin son saniyelerinde Rönesans TED Ankara Kolejliler, maçtan 65-64 galip ayrıldı. Turnuvanın sonunda Rönesans TED Ankara Kolejliler kupasını Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.