Torje: İstemediğimiz bir sonuç

Torje: İstemediğimiz bir sonuç

İç sahada oynadığı 3 maçın sadece birisini kazanan Torku Konyaspor''da Başakşehir bera erliğinin üzüntüsü sürerken, Romen futbolcu Torje, kendilerine yakışmayan bir oyun sergilediklerini söyledi

Torku Konyaspor’da, iç sahada puan kaybı Başakşehir karşısında sürdü. Yeşil-beyazlı takımda üzüntü hakim. Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı. Ligde yenilgisi olmayan ve en az gol yiyen takım olan Başakşehir karşısında karşılaşmaya iyi başlamasına karşın ilerleyen dakikalarda etkili olamayan ve futbolu mücadeleden öteye geçemeyen Torku Konyaspor’da moraller bozuldu. Zaman zaman sert geçen ve 9 sarı kartın çıktığı maçta Başakşehirspor gole daha yakın görülürken, Torku Konyaspor ceza alanı içerisinde etkili olamadı. Marica, Ömer Ali ve Djalma’dan yoksunu bir kadro ile mücadele eden Kartallar, kaleci Kaya’nın sakatlanması sonucu birde fire verdi.  Torku Konyaspor’da, ligin 7. haftasında, İstanbul deplasmanında Cuma akşamı oynanacak Kasımpaşa maçınına hazırlıkları başladı.. Antrenmanlar bugünhde devam edecek ve takım İstanbul’a Perşembe günü uçakla gidecek. Sakat futbolcuların tedavisi de sürüyor.

TORJE: İSTEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ

Torku Konyaspor’un Rumen oyuncusu Gabriel Torje, Başakşehirspor maçında kendilerine yakışmayacak bir oyun ortaya koyduklarını ve 90 dakika sonunda istemedikleri bir skorla sahadan ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. Maçta takım olarak yaptıkları en iyi şeyin mücadele etmek olduğunu belirten ve 'Maç öncesi düşündüklerimizle maçın sonucu arasında çok büyük fark var' diyen Gabrel Torje, açıklamasını şöyle sürdürdü.  

"İstanbul Başakşehirspor maçına kazanmak düşüncesiyle hazırlandık. Ama maçta gerçekten kötüydük. Rakip bize göre daha iyi oynadı, daha fazla pozisyona girdi. Bunların golle sonuçlanmamasına bakılırsa alınan 1 puanın çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İyi oynamadık. Sadece takım olarak iyi mücadele ettik. Sahamızda oynadığımız son 2 maçta beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bunun için gerçekten çok üzgünüz. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Kasımpaşa maçı var. O karşılaşmaya kadar eksiklerimizi giderip, iyi çalışarak deplasmandan bize yakışan bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.