Tören değil, hizmet yaptık

Tören değil, hizmet yaptık

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, pek çok önemli hizmeti yaptıklarını fakat bunlar için bir temel atma veya açılış töreni yapmadıklarını belirterek, "Biz tören, açılış yapmasak da halk hizmetleri biliyor" dedi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. Ziyarette konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Merhaba Gazetesi'ni eskiden beri tanıyoruz. 2004 sonrası basınla iç içe olduğumuz bir döneme girdik. Ne hizmet yaptı isek sizler bunu yazdınız. Ben her gittiğim yerde söylüyorum, 'Bizim alkışçımız çok fakat aslolan şudur, yerelde belediyelere veya diğer kurumlara bir iyilik yapacaksanız o kurumların eleştirel yönlerini ortaya koymanız lazımdır. Asıl iyilik budur. Bir yerde  bir aksama varsa yazılır, hemen de düzeltiriz" şeklinde konuştu. Merhaba Gazetesi'nin objektif yayın anlaşışını eskiden beri bildiklerini kaydeden Başkan Hançerli, sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsanlarımız artık internet haberciliğini tercih ediyor. Bizler de bazı hizmetlerimizi internetten duyurmayı tercih ediyoruz. Merhaba Gazetesi internet sitesindeki başarılarından dolayı ekibi kutluyorum."

4-1-034.jpg

HİZMETLERİ HALK BİLİYOR

Hizmetlerinin pek çoğunun duyurumunu yapmadıklarını söyleyen Hançerli, konuşmasına şöyle devam etti: "İnsanlarımızı her hafta temel atma ve açılış yapmaya alıştırdık. Mesela temelini atamadığımız ve açılışını yapmadığımız yerleri söylesem 10-15 adedi bulur. 7.5 trilyonluk yüzme havuzu yaptık, hizmette, açılışını yapmadık. Keykubat konakları, 864 daire, bir kısmı oturdu, açılışını yapmadık. Fetihkent hanımlar lokali çalışıyor, açılışını yapmadık. Çelebi Mahallesi'nde bir lokalimiz daha bitmek üzere, ne temel attık, ne de açılış yapacağız. Şehir parkı, içindeki oyuncaklarla vesaire 80 milyonluk bir iş, açılışını yapmadık. Diş Hastanesi yapıyoruz, herhangi bir tören yapmadık. Akçelebi Konakları 7-8 aydan biter, hiçbir tören yapmadık. Tören yapmıyoruz diye bir durağanlık söz konusu değil. Çark dönmeye devam ediyor. Merkezi bırakın, Ahırlı'ya pazar yeri yaptık. Akşehir'de pazar yeri yapıyoruz. Derbent'e yaptık teslim ettik. Bunları da çok fazla zikretmiyoruz, bize olağan geliyor. Biz tören, açılış yapmasak da halk hizmetleri biliyor, bizleri destekliyor. Yaşlı bakım merkezimiz, Dünya Sağlık Örgütü tarafından örnek proje olarak seçildi. O merkezimizde bir servis ayarladık, hasta evinden alınıyor, akşam geri götürülüyor.

İNTERNETTE TESCİLLİ BAŞARI

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak da, "Merhaba Gazetesi olarak, iyiyi doğruyu, güzeli paylaşmaya çalışıyoruz. Biz gazetecilik yapıyoruz. Güzel şeyleri takdir ediyor, yanlışları kırmadan, dökmeden yazıyoruz. İnternet sitemiz merhabahaber.com, Basın Yayanı Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli düzenlenen  yarışmada, yerel internet siteleri arasında ikinci oldu. Sitemiz ayrıca geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir yarışmada da 1.'lik ödülü alarak başarısını tescilledi. Ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum