Toppik İle Daha Dolgun Saçlar

Toppik İle Daha Dolgun Saçlar

Toppik İle Daha Dolgun Saçlar

 

Seyrelen ve dökülen saçlarınıza toppik ile çözüm bulabilirsiniz.

Erkeklerin ve kadınların büyük bir kısmı saç dökülmesinden muzdariptir. Saç dökülmesi insan psikolojisi üzerinde tahripkar etkilere sahiptir. Devamlılık gösteren stres hali, yanlış ve eksik beslenmeden kaynaklanan vitamin, mineral ve protein eksiklikleri, çeşitli ilaçların kullanılması bu ilaçların saç köklerini zayıflatması, paraben, deterjan gibi kimyasal maddelerin yer aldığı saç bakım ürünlerinin kullanılması saç dökülmesinin genel nedenleri arasında sayılır.

Saçların dökülmeye başlaması saç diplerinde seyrelmeler ve neticede gözle görünen açıklıklar meydana gelir. Bu durum hem bayanları hem de erkekleri olabildiğince rahatsız eder. Bazı kişiler saç ekimi yöntemlerinden yararlanırken bazıları ise bu yöntemlere başvurmadan seyrelen saçlarının daha kolay yollarla dolgun görünmesini sağlamak isterler. Buna istinaden ürünler bu isteği tam anlamıyla karşılar.

Saçı Dolgunlaştırmak İçin Ne Yapılmalı?

Öncelikli olarak saçların neden seyreldiğinin analiz edilmesi gerekir. Genellikle yanlış beslenme ve yanlış şampuanların kullanılması göz önüne alınarak sağlıklı bir beslenme düzeninin sağlanması ve doğal içeriklerle formüle edilen şampuanların veya saç bakım ürünlerinin kullanılması amaç edinilmelidir. Böylece saç kökleri kuvvetlenir ve saçlarda seyreklik yaşanmasının önüne geçilir.

Ancak bu uygulamadan kesin bir sonuç almak için uzun süre bu yöntemin uygulanması gerekir. Bu dönem içerisinde ise daha pratik bir yöntem olan saç dolgunlaştırıcı sprey kullanımına yer verilerek saç diplerindeki seyrekliğin kapatılması sağlanır. % 100 Türk sermayeli olan Luis Bien markasının piyasaya sürmüş olduğu ürünler gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Üretimde nano teknoloji kullanılması bu ürünün yağmur ve terleme gibi olaylar karşısında akmamasını sağlıyor.

Saç Spreyi Saçları Nasıl Dolgunlaştırır?

Özel keratin liflerinden elde edilen saç spreyi seyrek saçları çok kısa bir zaman içerisinde dolgunlaştırır. Saçları olduğundan daha gür gösteren ve herhangi bir yan etkisine rastlanılmayan bu yöntem saç derisindeki açılmadan dolayı huzursuzluk yaşayanlara pratik bir çözüm sunuyor. Mikrolifler halinde çözüm sunan keratin sert ve dayanıklı bir protein çeşididir.

Saçın doğasının % 75’inden fazlasının keratin içerdiği bilinir. Keratin akla ilk saçların gelmesi bundandır. Bu mantıkla içerisinde de keratin kullanımına yer verilir. Saçın hammaddesinin toppik içerisinde yer alması bu ürünün kullanımında endişe duyulmamasının mesajını veriyor.

Toppik Bir Tedavi Yöntemimidir?

Bu ürünün bir tedavi yöntemi olduğu söylenemez. Yalnızca saçın görüntüsünün değiştiğini gözler önüne serer. Kısaca bir kozmetik ürünü gibi o an için kullanılır. Bununla birlikte mevcut saçın ne kalitesinde ne de sayısında olumsuzluğa sebebiyet vermez. Saçın yıkanmasının ardından yeniden eski haline döndüğü görülür. İstenilen miktarda saça dökülerek kullanım sağlanabilir.

Ürünün seçiminde toppik renkleri baz alınmalıdır. Saçta doğal görüntünün sağlanması için hangi saç rengine sahip iseniz ürünü seçerken de saç renginiz ile eş değer olmasına özen göstermelisiniz. Siyah, beyaz, sarı, kızıl ve kahverengi tonlarından saç rengine en yakın olanının tercih edilmesi gerekir.

Toppik fiyat bakımından değişiklik gösterebiliyor. Bunun nedeni ürünün kaç gram olduğu ve nereden alındığıdır. Luis Bien markası adı altında üretilen bu ürün tavsiye edilen satış fiyatı ile sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.