Top oyuncularda

Top oyuncularda

Çaykur Rizespor maçını unuttuklarını söyleyen Torku Konyaspor Teknik Direktörü Masut Bakkal, Akhisar maçına kilitlendiklerini belirterek, “Bundan sonra söz değil oyuncuların mücadelesi, hırsı ve arzusu konuşacaktır” dedi

Çaykur Rizespor maçını unuttuklarını söyleyen Torku Konyaspor Teknik Direktörü Masut Bakkal, Akhisar maçına kilitlendiklerini belirterek, “Bundan sonra söz değil oyuncuların mücadelesi, hırsı ve arzusu konuşacaktır” dedi

PUAN ALMAMIZ LAZIMDI
Son 4 haftasına girilen Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Bld. Gençlik ve Spor ile çok önemli bir maça çıkacaklarnı söyleyen Torku Konyaspor  Teknik Direktörü Mesut Bakkal, takımdaki tecrübeli oyuncuların bu çok kritik maçı kendilerine yakışır sonuç olan galibiyetle kapatacaklarına inandığını belirtti. Çaykur Rizespor A.Ş. maçının değerlendirmesiyle açıklamasına başlayan  Mesut Bakkal, "Maç sonu da söylediğim gibi ne olduğunu anlayamadan yenildiğimiz bir maç oldu. Rakibi küçümseme adına değil söylediklerim. Bizim o maçı daha iyi oynamamız ve iyi bir sonuçla bitirmemiz gerekiyordu. Bu maçın daha fazla üzerinde durmak istemiyorum" dedi.

BU MAÇI HERKES OYNAMALI
Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Akhisar Bld. Gençlik ve Spor maçının önemine vurgu yapan Bakkal, "Bu maçın öneminin bilincindeyiz. Kazanmamız gereken bir maç. Ama bakıldığında geçmişte yüzde yüz kazanmamız gereken maçlar girdiğimiz stres yüzünden iyi sonuçlandıramadığımız görülüyor. Takım içerisindeki tecrübeli oyuncular, nasıl daha önce maç kazandırdılarsa bu maçta da devreye gireceklerdir diye düşünüyorum. 'Sözün bittiği yer' vardır. İşte biz tam oradayız. Bu takım kalan 4 maçını da alacak kaliteye ve kapasiteye sahip. Bundan sonra söz değil oyuncuların mücadelesi, hırsı, arzusu ve isteği konuşacak. Bunu yapıp Akhisar Bld. Gençlik ve Spor maçını kazanarak rahatlamak ve kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip sezonu tamamlayabildiğimiz en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. İyi ve pozitif düşünelim. Hep beraber bu haftaki maçı kazanalım" şeklinde görüş belirtti.

LUALUA İÇİN PİŞMAN OLMAMIŞ
Önceki gün yapılan antrenman öncesi bir gazetecinin "Devre arası transfer döneminde Çaykur Rizesporlu Lualua'nın ismi Torku Konyaspor ile de geçti. Almadığınız için pişman mısınız?" sorusu üzerine Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, "Hayır, pişman olmadım. O zaman biz Hleb'e yönelmiştik. Lualua iyi oyuncu ama bizde de Hleb iyi işler yaptı. Elimizdeki oyuncuların kıymetini bileceğiz. Onlar Rizespor'a hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.